Ny bild på Mary – utseendeförändringen som alla pratar om!

Kronprinsessan Marys senaste Instagram-bild fick många att reagera.Här ser vi en helt ny Mary!

Kronprinsessan Mary är en stilförebild för många – och inte bara i Danmark. Mary Donaldson, som hon hette före giftermålet med kronprins Frederik, har gått från klarhet till klarhet på stilfronten.

Nu har hon stått för en ny succé i den kategorin.

Kronprinsessan Mary har förändrat utseendet

Under corona-tiderna arbetar Mary flitigt med sitt projekt Mary Fonden. Verksamheten har ett eget Instagram-konto – och där blev nyss en ny bild på 48-åringen publicerad.

Enligt danska Se og hör var det många som reagerade på Marys naturliga stil på bilden.

“Hur många länder har en kronprinsessa som lägger upp selfies utan makeup direkt från hemmakontoret?”, skrev en följare.

“En ny bild av henne”

Johanna Lejon, modeexpert på Svensk Dam, sällar sig till hyllningskören.

– Det är härligt att se nya foton på Mary, alltid. Sminkad eller osminkad. Men visst är det extra kul att se kungligheterna på ett sätt vi inte är vana vid, säger Johanna.

– Nu under coronakrisen har ju danska kronprinsparet bjudit på sig själv lite extra. Vi fick se Frederik och frisörstolen och så nu detta. Inte för att det kanske är att ”bjuda på sig själv” att visa sig utan smink men det är i alla fall att visa en annan sida av sig. Vi är ju vana att se Mary uppklädd, nyfödda och med höga klackar. Nu får vi se henne i hemmakontoret, med mjuk kashmirtröja, stökigt skrivbord och utan makeup. Det gör att man får en annan slags närhet till henne. Man ser en ny bild av henne. Det är välkommet.

Johanna menar att Marys bild skapar igenkänning.

– En välkommen sådan. Jag menar: hur många av oss sitter i våra hemmakontor med full sminkning och stärkt skjorta – egentligen? Ja, inte jag i alla fall. Och uppenbarligen inte kronprinsessan Mary av Danmark heller, säger hon.