Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ny bild på prins Gabriel – läs Carl Philips och Sofias privata tackkort

22 mar, 2018, 13:10 
Margareta
Prins Gabriel har inte visats upp speciellt ofta sedan han föddes. Men nu bjuder prins Carl Philip och prinsessan Sofia på en ny bild på deras yngsta son. Vi har fått tackkortet från prins Gabriels dop. Läs det här nedan och se nya bilden!
Annons

Prins Gabriel döptes den 1 december 2017 och nu har tackkortet börjat anlända till de som närvarade och lämnade gåvor till Sofia och Carl Philips lilla son.

Tackkortet som prins Carl Philip och prinsessan Sofia skickade.
Tackkortet som prins Carl Philip och prinsessan Sofia skickade.

Svensk Damtidning lämnade ett paket från redaktionen och er läsare i form av en speciell gåvagn i form av en Volkswagenbuss. Och nu har prins Carl Philip och prinsessan Sofia tackat för vagnen.

“Ett stort och varmt tack för all vänlighet och omtanke som har visats oss i samband med dopet av vår son, Prins Gabriel”, skriver de i tackkortet. Intill texten finns en fin bild på en skrattande prins Gabriel i den fina traditionella dopklänningen.

Annons
Kuvertet som tackkortet kom i.
Kuvertet som tackkortet kom i.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Under texten i tackkortet får vi se prinsparets namnteckningar. En ovanlig syn, kungligheter ger ju aldrig autografer. Men brev och tackkort skriver de självklart alltid under.

 

Den här blåa gåvagnen fick prins Gabriel.
Gåvagnen som prins Gabriel fick.

Prins Gabriel blir snart fyra månader, och sedan dess har vi bland annat sett honom vid spåren under Vasaloppet, bilder som du kan se här!

Annons