Ny bild på prins Gabriel – så ser han ut i dag

ny bild på prins gabriel

Äntligen får vi se lite mer av prins Gabriel! Carl Philips och Sofias minsting har blivit en stor kille – med en ny hårfärg!
nya bilder på prins gabriel

Nya bilderna på bröderna Alexander och Gabriel!

Prins Gabriel fyller tre år den 31 augusti. Hon har blivit en stor kille och försöker hålla jämna steg med storebror Alexander i alla fartfyllda lekar, i trädgården på Villa Solbacken.

Gabriel liknar prinsessan Sofia

Prins Gabriel är verkligen mamma Sofia upp i dagen. Det tunna, blonda, håret känns igen från bilderna på prinsessan när hon var barn. Och de blå ögonen skiljer sig från Carl Philips och Alexanders bruna. Däremot har han sin pappas näsa!

Prins Gabriel

Prins Gabriel fotograferades i samband med sin 1-års dag.

Carl Philip och Sofia har inte delat med sig av så många bilder på Gabriel. Under hans första levnadsår var de väldigt sparsmakade med familjefotograferingar. Men på 1-årsdagen kom det en härlig bild på en skrattande Gabriel.De allra senaste bilderna på prinsen kom i veckan då norska VG publicerade en bildserie på prinsfamiljen utanför Hotel Diplomat i Stockholm. Vi kan se att Gabriel har blivit betydligt längre dessutom har hans hår mörknat en aning. Kanske blir han  också mörkhårig, precis som föräldrarna?
Coronaviruset påverkar alla människors vardag. Så även Carl Philips och Sofias. De kan inte träffa kungaparet i nuläget och de kan heller inte åka till mormor Marie och morfar Erik i Älvdalen. Däremot ser prinsparet till att skapa roliga utflykter för pojkarna – på hemmaplan. Och besöket på restaurang Diplomat var ett exempel på en sådan utflykt.

En stor kille

Dessutom visar bilderna att Gabriel är äldre i sitt rörelsemönster. Många 1-åringar, och ibland även 2-åringar, älskar att göra rymningsförsök i nya miljöer men Gabriel går snällt bredvid sina föräldrar och håller pappa Carl Philip i handen.
Foto: VG/TT