Ny bild på prinsessan Adrienne väcker reaktioner

Ny bild på prinsessan Adrienne väcker reaktioner

Prinsessan Adrienne väcker reaktioner i och med en ny bild. Här är det som alla reagerar på.
Chris hemliga liv innan Madeleine!
Slå på ljud

Prinsessan Adrienne har hunnit bli två år gammal. Ändå har vi inte fått se så många glimtar av kungafamiljens yngsta prinsessa. Mycket på grund av att hennes mamma, prinsessan Madeleine, valt att bosätta sig i USA.

Men på Halloween fick vi se Madeleine och hennes barnaskara igen. Madeleine firade högtiden genom att klä ut sig själv, prins Nicolas, prinsessan Leonore och Adrienne.

– Den här helgen önskade vi alla en glad och säker Halloween, skriver prinsessan Madeleine till bilden som hon la ut på Instagram.

Ny bild på prinsessan Adrienne väcker reaktioner

Prinsessan Madeleine och prinsessan Adrienne.

Prinsessan Adrienne stal showen på Halloween.

Leonore hade klätt ut sig till Mal från Disney-filmen Descendants. Hon bar en lila klänning och matchande hårfärg. Nicolas fick bli en soldat i Navy Seals, den amerikanska flottans insatsstyrka.

Men allra flest kommentarer har Adrienne prinsessdräkt rönt. Tittar man närmre ser man att det inte rör sig om vilken prinsessa som helst, utan prinsessan Elsa från Disney-succén Frost.

Så här skriver den amerikanska tidningen People Magazine om Adrienne.

"Medan Madeleine bar en kattmask och mantel, så valde ett av hennes barn en väldigt träffsäker dräkt. Prinsessan Adrienne är redan kungens barnbarn, men hon valde ännu att klä ut sig till en prinsessa för högtiden. Hon hade på sig en blå klänning, komplett med handskar, ett trollspö och hennes första tiara", skriver People Magazine.

Kommentarerna öser in: "Hon är så gullig"

Även i Madeleines kommentarsfält är det tydligt att Adrienne stal showen.

"Adrienne växer så snabbt", skriver en användare.

"Adrienne är så gullig i sin prinsesskostym", skriver en annan.

"När du är en riktig prinsessa men också vill vara en Disney-prinsessa på Halloween", skriver en tredje.

Kommer ni ihåg förra gången prinsessan Madeleine la upp en bild från ett Halloween-firande? Då var Madeleine återigen en katt, Leonore var en sjöjungfru, Nicolas var Batman och Adrienne var en bedårande liten pumpa.

LÄS MER: Stort bakslag för prinsessan Madeleine och Chris O'Neill