Ny bild på prinsessan Leonore 6 år

ny bild leonore

Prinsessan Leonore fyller 6 år i dag. Mamma Madeleine hyllar sin äldsta dotter med en ny, underbar, bild. "Du får oss att le varje dag", skriver hon under bilden.

I dag firar prinsessan Madeleine sin äldsta dotter med pompa och ståt. Leonore fyller 6 år och firar födelsedagen med familjen i Florida. För en tid sedan bestämde sig prinsessparet för att flytta. De är fortfarande kvar i Miami men har alltså flyttat in i ett nytt hem där storasyster Leonore nu får ha sitt 6-årskalas.

Madeleine är väldigt delaktig i barnens aktiviteter och skolgångar och känner vi prinsessan rätt har hon planerat ett stort firande för Leonore. Hon har lärt känna flera av klasskompisarnas föräldrar och kanske har prinsessan ett poolparty att se fram emot till helgen. Om bara några dagar, den 23 februari, fyller kusinen Estelle 8 år så förmodligen anordnar Victoria och Madeleine något gemensamt firande när de träffas, längre fram i vår.

Sådan är prinsessan Leonore

Leonore beskrivs ofta som livsglad, sprallig och full av energi. Mamma Madeleine kallar henne “Nono” och hon är otroligt omhändertagen gentemot sina syskon, prins Nicolas och prinsessan Adrienne.

– Hon har mycket energi. Det är flera lärare som säger att de aldrig har träffat ett barn som har så mycket ”free spirit”. Men nu kan jag se att när hon väl sätter sig in i saker så kan hon verkligen sitta länge och väldigt koncentrerat. Hon älskar att måla och pyssla, göra armband och halsband med pärlor. Det blir ofta en mysig stund för jag tycker också det är roligt att måla och pyssla, så det är en härlig mamma-dotter-stund vi har tillsammans, har Madeleine själv sagt om sin dotter.

Foto: TT