Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ny bild! Se Estelles och Oscars gulliga nationaldagshälsning

06 jun, 2018, 09:05 
Margareta
En ny härlig bild på prinsessan Estelle och Oscar i Sverigedräkt och skjorta har kommit ut på hovets hemsida. Se den här!
Annons

Det har blivit lite av en tradition sedan prinsessan Estelle kom till världen att kronprinsessan Victoria och prins Daniel passar på att skicka en hälsning till svenska folket med en bild på Estelle i Sverigedräkten under nationaldagen. När prins Oscar föddes fortsatte traditionen, och även i år bjuder familjen oss på en härlig bild på barnen i försommarvärmen ute vid Haga slott. Estelle klädd i gult och blått intill lilla prins Oscar. Och hur fina är inte barnen!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Årets hälsning från barnen Estelle och Oscar.
Årets hälsning från barnen Estelle och Oscar.

Minns du förra årets bild?

Prins Oscar och prinsessan Estelle under förra årets nationaldag.
Prins Oscar och prinsessan Estelle under förra årets nationaldag.

Även då satt lilla prins Oscar i en skjorta intill prinsessan Estelle i vacker Sverigedräkt och fina flätor i håret. Man ser tydligt att barnen växt på dessa bilder, om man jämför fotot från 2017 med det nya från i år.

Foto Erika Gerdemark/Kungahuset.se, Linda Broström/Kungahuset.se

Annons