Ny bilder! Brittiska kungahuset önskar god jul

Glada miner, osedda bröllopsbilder – och bänkmys.Här är julhälsningen från brittiska kungahuset.

11 dagar före jul släpper brittiska hovet nya bilder på kungafamiljerna. Och vilka bilder vi får se – samtliga med skiftande karaktär. Harry och Meghan har valt att visa en tidigare opublicerad bild från sommarens fantastiska bröllop. William och Kate har valt att önska god jul med hjälp av en bild tagen vid deras hem i Norfolk. Naturligtvis tillsammans med barnen.

William, Kate och barnen önskar god jul

Och oj vad stora de har blivit. Inte minst lilla Louis, som nu är nästa åtta månader gammal, i famnen på mamma, hertiginnan av Cambridge. Treåriga Charlotte i mitten, lutandes mot båda sina föräldrar och med bus i blicken. Men vi kan väl alla enas vid att det är prins George som stjäl showen, när han spexar på ett ben lite halvt i bakgrunden. Vilken energi den lilla grabben verkar ha.

Tidigare osedd bild från bröllopet

Hertigen och hertiginnan av Sussex bild från sommarens bröllop är ju helt fantastisk. Hand i hand står de och kikar på den fantastiska natthimlen som blir totalt upplyst av fyrverkerierna. Bilden, som är tagen av fotografen Chris Allerton den 19 maj (såklart!), är vid Frogmore House i Windsor som ligger nära Frogmore Cottage, dit familjen kommer att flytta tidigt nästa år.

Tidigare opublicerad bild från Meghan och Harrys bröllop

Bilderna släpptes tidigt på fredagsmorgonen tillsammans med ett nytt fotografi på prinsen av Wales och hertiginnan av Cornwall, sittandes på en bänk i trädgården vid Clarence House.  På Charles och Camillas bild bär hertiginnan en crèmefärgad klänning från Fiona Clare medan prinsen sportar en kostym från Anderson and Sheppard.

Meddelandet i deras julkort är kort, koncist – och inte minst klassiskt:

’Wishing you a very Happy Christmas and New Year’, ’Vi önskar er en väldigt god jul och gott nytt år’.

Charles och Camilla önskar god jul från en bänk.

Bilden är tagen av en gammal bekanting till det brittiska kungahuset, nämligen Hugo Burnand – som vi bland annat känner till från de fantastiska bilderna från Kate och Williams bröllop 2011 samt Charles och Camillas stora dag 2005.

Så med dessa fina bilder kan vi på redaktionen inget annat göra än att önska god jul och gott nytt år till det brittiska kungahuset.

Foto: TT

Läs mer:

4 saker hertiginnan Kate alltid har i handväskan

Så firar William och Kate jul – vi har alla detaljer!

Resguide till London! Upptäck Meghans och Harrys favoriter

Bildextra! Så minns vi William och Kates bröllop