Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ny bok och ny baby – prinsessan Nathalie får stöd av sin man

17 mar, 2015, 11:31 
Prinsessan Nathalie
Annons
Nathalie

För två månader sedan födde prinsessan Nathalie barn. Nu kombinerar hon mammalivet med lanseringen av en ny bok.

I början av januari blev danska prinsessan Nathalie och maken Alexander Johannsmann föräldrar för andra gången. Men prinsessan ser till att kombinera arbetet och mammalivet.

Nathalie2.Allover

Nu är Nathalie ute för att göra reklam för sin nya bok “Digby – Fra hest til verdensstjerne” och berättade för tidningen Billed-Bladet om hur hon löser det med att jobba och samtidigt ta hand om den knappt två månader unga dottern Louisa.

Annons

Pappan tar hand om babyn

– Jag har min man med mig som passar barnen medan jag sköter det jag måste göra, så det går bara bra, berättade hon för Billed Bladet.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Nathalie

Den lilla flickan är prinsessan Benediktes och prins Richards fjärde barnbarn. Paret Nathalie och maken Alexander har tidigare sonen Konstantin som föddes 2010.

 

Av Margareta Gotthardsson

Foto: Stella Pictures, IBL

Annons