Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Ny design från Bernadotte & Kylberg – ljuslyktor för Skultuna

25 aug, 2018, 20:00 
AvAnnaClara von Hofsten
Mångsidige prins Carl Philip har verkligen utvecklats som designer. Tillsammans med affärspartnern Oscar Kylberg har han nu skapat en serie vackra ljuslyktor för anrika Skultuna. Se alla de vackra bilderna här!
Annons

Wow, vad snyggt! Prins Carl Philip och samarbetspartnern Oscar Kylberg går från klarhet till klarhet. Designduon lanserar nu en samling vackra ljuslyktor i samarbete med anrika mässingsföretaget Skultuna. Och här har duon verkligen lyckats; såväl form som färg ger ett behagligt och mjukt men ändå distinkt intryck.

Mjukt och feminint men ändå sobert.
Mjukt och feminint men ändå sobert.

Lyktorna finns i olika höjder och i färgerna grått, vitt och rosa, med en insida av skimrande mässing. Vi kan bara föreställa oss hur vackert det blir när man placerar ett tänt ljus inuti! Lyktorna består av två halvor som kan sättas ihop efter behag, vilket innebär att man kan skapa sina egna kombinationer – allt efter smak och tillfälle.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Två olika grå färger och två olika höjder blir fint att kombinera.
Två olika grå färger och två olika höjder blir fint att kombinera.

Så här skriver designerduon på sitt Instagramkonto:

”Vänner! Sedan år 1607 – i över 400 år – har det svenska mässingsgjuteriet Skultuna producerat fina metallföremål av högsta kvalitet för både vardag och särskilda tillfällen. Alltid med samma känsla av kvalitet, funktion och design. Det är en stor ära för oss nu att vara en del av det arvet. Detta är vår design för Skultuna – vi kallar samlingen ”Infinity”. Det är en pjäs för ljus, reflektion och din kreativitet. Låt det bli ljus…!”

Annons
Lyktorna passar perfekt som present att börja samla på.
Lyktorna passar perfekt som present att börja samla på.

Bernadotte & Kylberg grundades 2012, och duon har sedan starten designat många olika typer av föremål, bland annat vinglas, mattor, handdukar, sängar, skålar, engångstallrikar, glasögon och jackor.

FOTO: Bernadotte & Kylberg

Annons