Ny film på prinsessan Madeleine – visar sig efter 123 dagar

prinsessan madeleine

Foto: Kungl. Hovstaterna

Prinsessan Madeleine gör comeback med videohälsning – för barnens skull.

Se Madeleines fina hälsning till barnen!
Slå på ljud

De kungliga slotten fick stängas när coronapandemin svepte in över landet för ett år sedan, men i veckan har de öppnat sina digitala dörrar!

Stiftelsen Min Stora Dag lät åtta lyckliga barn ta en paus från sin tuffa vardag med kamp mot sjukdom för en digital tur på slottet. De möttes av skådespelare som visade dem runt som kung Gustav III och drottning Sofia Magdalena.

Men det var inte den enda höjdpunkten i programmet! Prinsessan Madeleine gjorde nämligen kunglig comeback med en videohälsning åt alla barnen, som fick sin önskan om att få ”träffa” en riktig prinsessan uppfylld!

Madeleine gör kunglig comeback

Kungahuset har lagt ut en video med delar av det digitala besöket där man även får ta del av prinsessans videohälsning till barnen.

– Hej! Jag hoppas att ni haft en jätterolig stund på slottet! Jag är så ledsen att jag inte kunde vara där och visa er runt, och visa vart jag, min syster och min bror gömde oss eller där vi trodde att det kanske spökade. Men jag hoppas att jag kanske får göra det en annan gång! säger Madeleine i videon.

Så fint initiativ av Madeleine! Det var nämligen hela fyra månader vi senast fick se Madeleine i officiella kungliga sammanhang, då var det i samband med utdelningen av Childhoodpriset i december 2020.