Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ny film på Victoria och Daniel – inifrån Haga slott

29 aug, 2020, 10:19 
Kronprinsessan Victoria Haga slott
Men oj – en mobilfilm inifrån Haga! Och kronprinsessan Victoria och prins Daniel peppar en av sina närmaste vänner.
Annons
Kungafamiljens ALLA hem!Brand logo
Kungafamiljens ALLA hem!

 

Plötsligt dök den upp på Instagram – Victorias och Daniels privata lilla mobilfilm inifrån Haga slott. En film de gjort för att peppa en av sina närmaste vänner: Cristina Stenbecks man Alex ”Fitz” Fitzgibbons, som de senaste 16 dagarna har cyklat, simmat, paddlat och sprungit de 2020 kilometerna från Kensington Palace i London och ända till Sverige. En tuff utmaning som han genomför för att samla in pengar till välgörenhetsorganisationen Child Bereavement UK.

Victorias relation med Cristina Stenbeck

Cristina Stenbeck med sin man Alexander Fitzgibbons
Jan Stenbecks dotter Cristina med sin man Alexander Fitzgibbons. De har varit gifta i 15 år och har fyra döttrar och en son.

– Hallå ”Fitz”! Det är helt fantastiskt att följa det du gör tillsammans med dina vänner! säger kronprinsessan Victoria i filmen.

Annons

– Du är bara helt otrolig och vi blir väldigt inspirerade båda två. Vi hejar på dig!

Och så tar prins Daniel vid:

– Vi ser fram emot att träffas, kämpa på!

Och så gör de tummen upp.

Se filmen från Haga här:

Och själv skriver Alexander Fitzgibbons:

– Jag är hedrad över att The 2020km Challenge 2020 stöttas av kronprinsessan Victoria och prins Daniel. Och jag är så glad över att vara tillbaka i Sverige, där Cristina, våra fem barn och jag är lyckliga nog att få bo.

Annons

Men inte nog med att Alexander Fitzgibbons, eller ”Fitz” som Victoria avspänt kallar honom, har blivit peppade längs vägen av Sveriges kronprinsesspar. Självaste prins William har också lagt ut en hälsning:

– Hej Alex! Allt gott inför din episka utmaning, du samlar in pengar till en fantastisk organisation! Jag kan inte tacka dig nog, de är ett fantastiskt gäng. Så lycka till och hoppas allt går riktigt bra!

Och i morgon söndag – ja då går Alexander Fitzgibbons under stort jubel i mål här i Stockholm, efter sin maratonprestation under 17 långa dygn.

Foto: Instagram, TT.

Annons