Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Ny generation tog över Rosornas-bal i Monaco

Det blev den unga generationen av furstefamiljen som fick ta över värdskapet av årets Rosornas-bal i Monaco i helgen. Furst Albert och resten av familjen hade sorg efter sin faster, prinsessan Antoinette som precis avlidit.

Eftersom furst Alberts och prinsessorna Caroline och Stephanies faster, prinsessan Antoinette precis gått bort, så passade det sig inte att gå på den glammiga Rosornas-bal på Sporting Club i lördags. Så vi fick aldrig se Albert med sin fästmö Charlene Wittstock på dansgolvet denna kväll.

Furst Albert lät alla flaggor vid palatset flagga på halv stång under helgen.

Blev 90 år

Prinsessan Antoinette var syster till Monacos förre furste Rainier. Antoinette blev 90 år och avled häromdagen på Monaco’s Princess Grace Hospital. Ni ser henne på bilden här intill, tillsammans med Albert på Röda Kors-balen 2005.

Därför blev det den yngre generationen som fick ta över värdskapet detta år och önska alla gäster välkomna; det vill säga prinsessan Carolines barn; Pierre Casiraghi, Andrea Casiraghi och Charlotte Casiraghi.

Med dem fanns i alla fall deras respektive pojk- och flickvänner. Men det såg ändå ut som sorgen över prinsessan Antionette av naturliga skäl lagt sordin på stämningen.

På bilderna här intill ser vi Charlottes pojkvän Alex Dellal som fotograferades tillsammans med  Andreas flickvän Tatiana Santo Domingo och Pierres flickvän Beatrice Borromeo -sittandes ensam vid bordet.

Av Agneta Nisbeth
Foto: IBL

Läs även:

Lottas Kungliga Modeblogg – Nedtonad glamour på Rosornas bal i år››

Caroline – en skidprinsessa››

Charlene Wittstock delade ut pengar till balettstjärnor››

3500 gäster till bröllopet inbjudna till bröllopet i Monaco››

Prinsessan Caroline tände på en båt i Monaco››

Prinsessan Carolines make Ernst August i ny skandal››

Varför skiljer sig inte prinsessan Caroline?››