Ny intervju! Sarah Ferguson talar ut om sitt liv

05 dec, 2018, 18:00 
https://image.svenskdam.se/asa_cropped-2-200x200.jpg.jpg?imageId=5471213&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Hertiginnan av York i hatt
Sju år har gått sedan Sarah Ferguson ställde upp för en amerikansk tidning. I veckan gjorde hon en öppenhjärtig intervju för Modern Hero och berättar om sitt liv, sitt arbete och om sin nära relation till döttrarna och till exmaken prins Andrew.
Annons

Hertiginnan av York är en sprudlande kvinna, som inte gärna är tyst om saker och ting. Att hon inte gjort en intervju för en amerikansk tidning på så länge beror mycket på att hennes rådgivare anser att hon ska värna om sin integritet. Men nu i veckan var det dags för Fergie att berätta för Modern Hero om sitt välgörenhetsarbete och nära relationer med familjen. Under samtalet kom det också fram, att hon är redo för en nystart i livet.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Sarah Ferguson

– Jag har kommit igenom år av svårigheter, säger hon i intervjun.

Det är en ärlig hertiginna som avslöjar hur hon gått omvägar i stället för att ha haft en utstakad väg. År 1986 skilde hon sig från prins Andrew, som i dag är en mycket nära vän till henne.

Misstag på vägen

– Det har varit en lång, hård väg och massor av misstag för att komma fram till denna punkt i livet. Och massor av andligt arbete för att komma till rätta med mig själv. Jag börjar mitt liv vid 58!

Annons
Recept.se Nyhetsbrev

Fergie har alltså börjat ett nytt kapitel efter år av skandaler och ekonomisk kris. Hon har på alla sätt använt sin titel för att tjäna pengar, något som det brittiska hovet inte sett med blida ögon på.

Fergie gifter sig med prins Andrew

Fergie berättar vidare i intervjun om hur hon nådde botten efter skilsmässan från prins Andrew.

– Jag hade förstört för mig själv!

Senare såg hon till att få en så bra relation till döttrarna, prinsessan Beatrice och prinsessan Eugenie, som möjligt. Medan exmannen och barnen fortsatte ett liv innanför slottsmurarna, hamnade Sarah utanför och känslan av ensamhet och utanförskap gjorde henne om än mer sorgsen.

Fergie med Eugenie och Beatrice

Fergie säger också att det var med hjälp av döttrarna som hon orkade gå vidare.

– Beatrice har ett väldigt sött sätt att beskriva sin mamma. Hon kallar mig “den mest missförstådda kvinnan i världen”.

Annons

Prinsessan Beatrice är en underbar person, enligt modern.

– Hon är det finaste exemplet på en person med egenskaper som kan förstå och lära sig av livets svårigheter.

Fergie mår bra

I dag mår hertiginnan bra och hon är så stolt över döttrarna. Prinsessan Eugenie har nyligen gift sig och Beatrice är på väg mot en förlovning. Det kan inte vara bättre.

– Jag är också stolt över mig själv. Det har inte varit en lätt resa, säger Sarah Ferguson.

Foto: IBL

Läs också:

Annons