Ny intervju! Victoria personliga familjeönskan inför nästa år

NU GRATIS

Tidigt i morse firades kronprinsessan Victoria, men av vilka? Det avslöjar hon i vår födelsedagsintervju!

Klockan 21.45 i kväll är det exakt 42 år sedan kronprinsessan Victoria föddes, men firat har hon gjort ända sedan tidigt i morse. Det berättar hon när Svensk Damtidning fick en pratstund med jubilaren under hennes megafirande på Solliden i eftermiddags.

– Jag hade glädjen och nöjet att få höra min lilla familj sjunga. Vårt firande är ganska så där vanligt tror jag, med tårta på sängen. Vi firar som de flesta andra. Och det blev precis så där som jag önskat!

Nu är ju alla kusinerna här på Solliden också, det måste vara extra kul för prinsessan Estelle och prins Oscar?

– Jomen det är fantastiskt att vi kan vara tillsammans hela familjen, det är verkligen jäääätteroligt, säger kronprinsessan med eftertryck.

– Det är ett härligt litet gäng! Och det är så kul att alla barnen får möjlighet att träffas, lägger hon till.

Victoria berättar att hon började firandet redan tidigt i morse. Och det trots att hon var på Laleh-konserten i Borgholms slottsruin till rätt sent i går kväll.

Victoria berättar att hon började firandet redan tidigt i morse. Och det trots att hon var på Laleh-konserten i Borgholms slottsruin till rätt sent i går kväll.

Var de med alla sju och  firade i morse?

– Nej det var bara vår lilla familj. En sak i taget!, säger hon skrattande.

Prinsessan Estelle står bredvid, medan prins Oscar kickar boll en bit bort. Kronprinsessan tittar ömt på sin dotter. Och när hon får frågan vad hon önskar sig under året som kommer så kommer svaret snabbt och helt spontant:

– Mycket tid med min familj!

Men kronprinsessan firade redan under lördagskvällen. Se filmen på henne och familjen här!

Foto: TT