Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ny karriär på gång för Pauline Ducruet

20 jan, 2016, 18:57 
Agneta Nisbeth
Familjen Grimaldi är kända för att gå sin egen väg. Nu har till exempel prinsessdottern Pauline av Monaco tagit steget mot en helt ny karriär!
Annons
pauline-ducruet-1-ste

Att Pauline Ducruet har ett öga för mode visste vi sedan länge. För två år sedan frontade hon till exempel det stora skönhetsmärket Lancaster och hon har länge visat upp stilsäkra “outfits” på Instagram. Men nu tar Pauline ännu ett steg in i modebranschen. Hon har nämligen börjat skissa på en alldeles egen klädkollektion!

caroline-stephanie-albert-ste

Nyheten om de spännande skisserna meddelades av Pauline själv. Och även här valde hon att kommunicera via Instagram. Pauline visar upp prov på plagg som långklänningar, korta bombarjackor och fashionabla hattar. Hon studerar på en välrenommerad modeskola i New York – men det här är första gången vi får se prov på vad prinsessdottern kan tänkas göra med sina nyutvecklade modekunskaper!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Här ser ni prov på Paulines allra senaste modeteckningar, från hennes eget Instagramkonto:

 

Av Ellen Myrgård Lindén
Foto: Stella Pictures

Annons