Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ny kunglig bebis i Monaco! Charlotte Casiraghi har fött barn

24 okt, 2018, 14:56 
AvErika Svernström
Nu är det bekräftat - Charlotte Casiraghi fick en liten son i tisdags kväll. Hon födde precis där hon ville, på sjukhuset som är uppkallat efter hennes mormor Grace Kelly. Detta är den tredje bebisen som fötts i Monacos kungahus bara i år.
Annons

Charlotte Casiraghi och hennes pojkvän, filmproducenten Dimitri Rassam, har fått sitt första barn tillsammans – en son. Den lille pojken föddes i tisdags morse och vägde 4 450 gram. Bebisen är prinsessan Carolines sjunde barnbarn och det tredje barnet som fötts i kungafamiljen bara i år.

Charlotte Casiraghi har nu fött sitt andra barn.
Charlotte Casiraghi har nu fött sitt andra barn.
Charlotte och hennes pojkvän, filmproducenten Dimitri Rassam, visade förlovningsringen på den här balen i våras, efter två tillsammans.
Charlotte och hennes pojkvän, filmproducenten Dimitri Rassam, visade förlovningsringen på den här balen i våras, efter två år tillsammans.

Charlotte, 32, födde precis där hon ville, på prinsessan Graces sjukhus. Det är uppkallat efter Charlottes mormor, Grace Kelly, den amerikanska skådespelerskan som gifte sig med furst Rainier 1956. En mormor Charlotte aldrig hann träffa, då Grace dog i en bilolycka år 1982, fyra år innan Charlotte föddes.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Tre generationer prinsessor i Monaco: Grace, Caroline och Charlotte.
Tre generationer prinsessor i Monaco: Grace, Caroline och Charlotte.

Charlotte, som är prinsessan Carolines äldsta dotter – och en kopia av sin mor – är nummer elva i Monacos tronföljd. Barnets pappa, Dimitri Rassam, 37, är i sin tur son till skådespelerskan och fotomodellen Carole Bouquet.

Annons

Tussades ihop av vänner på julmiddag

Paret har varit tillsammans sedan gemensamma vänner till dem tussade ihop dem på en julmiddag i Paris i december 2016. Enligt vänner till paret är Charlotte och Dimitri mycket lyckliga tillsammans och var vänner redan innan den omtalade julmiddagen tog relationen till en ny nivå.

Paret förlovade sig under en skidsemester i mars i år. Strax därpå, på den årliga balen Bal de la Rose, visade Charlotte upp sin vackra förlovningsring med en stor solitär-diamant. Och bröllop lär det bli. Enligt källor till tidningen People bollar paret och deras familjer  bröllopsdatum för våren 2019. Men först ska Charlotte och Dimitri få komma hem med sin lilla nykomling och etablera sig som familj.

Storebror! Prinsessan Charlotte med sin 4-årige son Raphael som nu har fått en lillebror.
Storebror! Prinsessan Charlotte med sin 4-årige son Raphael som nu har fått en lillebror.
Prinsessan Caroline har nu fått sju barnbarn, varav tre hittills i år.
Prinsessan Caroline har nu fått sju barnbarn, varav tre hittills i år.

Hemma på slottet väntar ett gäng kungliga småttingar

När de får lämna sjukhuset lär bebisen komma hem till en kungafamilj full av små lekkamrater. Där väntar en bror, Charlotte har 4-årige sonen Raphael från sin relation med skådespelaren Gad Elmaleh. Även Dimitri är rutinerad förälder. Han har 7-åriga dottern Daria från sitt förra äktenskap med fotomodellen Masha Novoseleva. Men det finns även flera småkusiner i slottet. Både prins Alberts tvillingar prins Jaques och prinsessan Gabriella, som fyller fyra år i december samt kusinerna Maximillian Rainier och Franscésco som båda föddes i våras.

Foto: TT

Annons