Ny lista! Marie-Chantal är en av de rikaste i modeindustrin

En av modevärldens mäktigaste. Den titeln kan Marie-Chantal nu lägga på sitt CV. När en ny lista nyligen korade de rikaste i modeindustrin var nämligen den grekiska prinsessan ett av namnen.

Varje år rankar tidningen The sunday times de 1000 rikaste personerna och familjerna i Storbritannien. Nu har tidningen Tatler plockat ut de rikaste från Sunday times lista som är specificerade inom modevärlden.

Bland de 25 personerna på listan hittar vi ingen mindre än Marie-Chantal från exkungahuset Grekland på åttonde plats. Hon finns på listan tillsammans med sin pappa Robert Miller, som startat DFS, Duty free shops. De är tillsammans värda över 23 miljarder kronor.

Marie-Chantal driver märket Marie-Chantal, som skapar lyxiga barnplagg i fina material.

Läs mer: Möt mannen bakom Lill-Babs och Victorias galaklänningar

Listan baseras inte bara på brittiska medborgare utan inkluderar även personer som är från andra delar av världen men som huvudsakligen jobbar eller bor i Storbritannien. Vilket gör att Marie-Chantal och hennes pappa kan vara med.

Toppar listan gör Guy, George och Galen Jr Weston som driver klädkedjorna Primark och Selfridges. Lite längre ner, på tredje plats hamnar François-Henri Pinault och hans skådespelande fru Salma Hayek som äger Gucci, Saint Laurent och Alexander McQueen.

Foto: IBL, Stella pictures

Läs mer: Marie-Chantals fina kommentar om prinsessan Leonore