Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Ny privat bild på George, Charlotte och Louis

23 jul, 2019, 19:30 
Agneta Nisbeth
prins george prinsessan charlotte prins louis
Vilket härligt fotografi vi precis fått på prins William med sina tre barn, George, Charlotte och Louis. Den bilden har vi verkligen inte sett förut.
Annons

Vi har redan sett de nya bilderna som togs i samband med prins George sexårsdag häromdagen. Och självklart var det hans fotointresserade mamma Kate som stod bakom kameran. Men det har också kommit en ny härlig bild på hela syskonskaran när de träffade några medlemmar av den brittiska armén.

Önska en trevlig födelsedag

Det är The Army In London som har publicerat det nya fotot med kungligheterna på sitt twitter-konto. Och de passar även på att gratta George på födelsedagen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Tillsammans ned vår varghund och maskot Domhnall så vill vi önska prins George en fin födelsedag på hans sexårsdag. Våra soldater är alltid i tjänst, redo att rycka in.

Bilden föreställer prins William, prins George, prinsessan Charlotte och lille prins Louis i famnen på sin pappa. Men det härliga och lite speciella med bilden är utan tvekan den underbara men väldigt stora varghunden Domhnall som prinsessan Charlotte tittar kärleksfullt på. Hunden är ju nästan lika stor som prinsessan!

Annons

En annan gullig detalj är också prinsessans söta väska som har formen av en liten enhörning. Kanske blir den nu en trend bland andra småflickor?

Samma dag som polomatchen

Av barnens kläder att döma så verkar bilden vara tagen i samband med att familjen, tillsammans med hertigparet av Sussex och baby Archie, hade en heldag tillsammans häromveckan. Då prins William och prins Harry spelade en hästpolomatch för välgörande ändamål. Ni ser kläderna är desamma på de andra två bilderna här i reportaget.

George Charlotte

Just nu befinner sig i alla fall hela familjen på ön Mustique i Karibien för andra året i rad, där kan både Kate, prins William och alla de tre barnen bara njuta av sin ledighet i solen och i det turkosblåa havet.

Foto: TT och The Army/Twitter

Annons