Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Då kan du se nya programmet om kungafamiljen!

18 dec, 2017, 10:01 
Annie-Li Eriksson
Sänds den 25:e december.
Annons

På juldagen kommer vi äntligen att få se våra kungligheter i tv-rutan igen! I dokumentären “Kungahuset 9 till 5” får vi följa kungafamiljens vardag under 2017. Programmet kommer att ledas av Jesper Börjesson.

– Det har varit både spännande och lärorikt att följa vårt kungahus och deras arbete på lite närmare håll. Vi har bland annat varit med när drottning Silvia och prinsessan Madeleines arbete för barns rättigheter hyllas i FN högkvarteret i New York. Vi har även intervjuat Kungen om vilken roll han har i ett allt mer polariserat samhälle, säger Jesper Börjesson.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Enligt producenten Johanna Thulin Bratten ger “Kungahuset 9-5” en exklusiv inblick i kungligheternas värld.

– Det är ett spännande uppdrag att göra en dokumentär om Sveriges mest offentliga familj. Att ge tittarna en unik inblick i hur de lever, hur det går till att representera Sverige, säger Johanna Thulin Bratten, chef Nyhetsmorgon och exekutiv producent för Kungahuset 9 till 5.

Kungahuset 9 till 5 sänds 25 december kl 20.00 på TV4 och TV4 Play.

Foto: Kungahuset

Annons