Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ny stylist för prinsessan Stéphanie av Luxemburg?

07 dec, 2014, 08:02 
Annons
steph

Vilken skillnad Stéphanie! Vad har hänt? Prinsessan Stéphanie av Luxemburg har ändrat stil över en natt.

Det har kommit nya bilder på prinsparet i Luxemburg. Och något har hänt med tronföljaren Guillaumes hustru.

stephanie-1

I Luxemburg har hon inte toppat listorna “över bäst klädda prinsessa” – i stället har kronprinsessan Victoria hyllats i den inhemska pressen. Men nu kanske chansen äntligen kommer!

Annons

– Stéphanie har hittat sig själv, skriver en modereporter från Luxemburg.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
stephanie-6

Hon har en ny stylist, säger en annan. Plötsligt är det en strålande och glad Stephanie vi ser. Kläderna är färgrika och allt det “grå och beiga” är som bortblåst i garderoben.

Garderoben är utbytt

Förr såg prinsessan ut så här, i “mogna kläder”. Nu är stilen en helt annan.

Stephanie-2

Visst finns det en press på prinsessan att bli gravid, speciellt som om det var ett tag sedan hon gifte sig under pompa och ståt med tronföljaren Guillaume.

Annons
Stephanie-3

Men det fattas inte små barn i storhertigdömet. Prins Guillaumes yngre bror prins Felix och hans hustru prinsessan Claire fick en dotter, prinsessan Amalia, i juni. Och brodern prins Louis har ju två söner, Gabriel (född 2006) och Noah (född 2007).

stephanie-4

Ändå är det ju arvstorhertig Guillaume och hans Stéphanie som har förväntningarna på sig. Blickarna är ständigt på prinsessans mage och föremålet för intresset har sett sorgsen ut. Men nu är det ledsna helt borta – kan det vara den nya stilen, Stephanie?

 

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Grand Ducal

 

Annons