Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ny textilkollektion av designduon Bernadotte & Kylberg

04 sep, 2014, 13:03 
Annons
Carl-Philip-1

I början av september lanserar Åhléns en stor textilkollektion designad av designduon Bernadotte & Kylberg.

I höst lanserar Åhléns textilkollektionen Design by Bernadotte & Kylberg som är ett samarbete med designduon Prins Carl Philip och Oscar Kylberg.

matta-5

Kollektionen består av tre olika mönsterbilder framtagna exklusivt för Åhléns och är början på ett två år långt samarbete.

Annons
Matta

– Vi är stolta över samarbetet med Åhléns som är mycket framstående inom textil. Det är dessutom ett varumärke som står för kvalitet, hållbarhet och god design. För oss är samarbetet både inspirerande och spännande. Det är också roligt att det är en så stor kollektion, säger Oscar Kylberg, vd på Bernadotte & Kylberg.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Handduk-3

ELLE Decoration har som enda tidning fått träffa formgivarna.

– Vi är stolta och glada över att som enda tidning få intervjua prins Carl Philip och Oscar Kylberg. Det är en stor och genomarbetad kollektion som de har gjort för Åhléns och det känns roligt att de gör design som är tillgänglig för många, säger Svante Öquist, chefredaktör på ELLE Decoration.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Pressbilder Åhléns, Bernadotte&Kylberg/Facebook

Annons