Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya avslöjandet: Drottning Elizabeths ärliga ord om Meghan

16 jul, 2022, 20:00 
AvIndra Nordemar

Nu avslöjas drottning Elizabeths verkliga känslor gentemot Meghan.

Annons
Harrys beslut inför Philips begravning – Meghan tackar nejBrand logo
Harrys beslut inför Philips begravning – Meghan tackar nej

Ingen har väl missat att det varit kyligt mellan Meghan, Harry och den brittiska kungafamiljen på senare dar.

Allt började med sortin ur kungahuset – som senare ledde till den världskända intervjun med Oprah Winfrey där Sussex-paret kom med flera chockerande påståenden.

Bara en månad efter intervjun dog Harrys farfar prins Philip.

När den stora begravningen ägde rum för drottningens älskade var Meghan inte på plats – vad tänkte egentligen Elizabeth om det?

I en ny bok som snart släpps avslöjas drottningens egna ord.

Sanningen om drottning Elizabeth och Meghan Markle

Det var i april 2021 som 99-åriga prins Philip lades till vila. Då var Meghan gravid i sjunde månaden och kunde därför, enligt uppgifter, inte flyga till England för att delta i begravningen.

Annons

Något som tidningen The Sun menar var en lättnad för drottningen.

– Tack gode gud att Meghan inte är här, ska hon ha sagt.

Ja, i boken "Meghan, Harry and the war between the Windsors", skriven av journalisten och författaren Tom Bower, förklaras denna omstridda konflikt.

Nya bokens hemligheter

Enligt Dailystar utlovar han fakta som aldrig tidigare talats om. Och personer som står drottningen nära menar att hon var glad att Meghan inte var med på ceremonin för prins Philip.

Kanske drottningen tyckte att det hade blivit för mycket att både sörja sin bortgångne make och möta sitt barnbarns hustru som talat illa om hennes familj?

Meghan har bland annat påstått att någon i den brittiska kungafamiljen uttalat sig negativt om sonen Archies hudton, och att hon inte fått hjälp för sin psykiska ohälsa.

Sedan har konflikterna avlöst varandra. Men när drottningen firade 70 år på tronen var både Meghan och Harry på plats, det var också första gången som Elizabeth fick träffa sitt barnbarnsbarn Lilibet.

Ja, vem vet – kanske har relationen nu börjat läka? Drottning Elizabeth är trots allt 96 år fyllda, så vi håller tummarna!

Foto: TT

Annons