Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sanningen om Charlenes hälsa efter långa frånvaron – bilderna avslöjar

04 sep, 2022, 18:00 
Indra Nordemar
Frågetecknen kring Charlene har varit många på sistone. Nu visar nya bilder sanningen.
Annons
5 saker du inte visste om furstinnan CharleneBrand logo
5 saker du inte visste om furstinnan Charlene

I drygt ett år levde furstinnan Charlene med fysisk och psykisk ohälsa. Det som började med en infektion under resan i Sydafrika, slutade med operationer, kollapser och behandlingshem.

Ryktena var många, både gällande hennes hälsa och äktenskap med furst Albert. Många undrade om Charlene någonsin skulle återvända till sin make och sina barn i Monaco.

Men tidigare i år tycktes det äntligen ljusna för furstefamiljen. Charlene började dyka upp på offentliga tillställningar och såg allt friskare ut var gång. Men i mitten av sommaren försvann hon plötsligt igen.

Furstefamiljen samlad på den stora dagen

Det har rått total tystnad från hovet och hon har heller inte synts till. Oron har därför återigen spridit sig i Monaco. Fram tills nu! Nu visar Charlene äntligen upp sig igen, med både Albert och tvillingarna Jaques och Gabriella vid sin sida.

Annons

Det var på lördagen som den årliga U Cavagnëtu ägde rum. Monaco-picknicken som hålls varje år i slutet av sommaren, men som varit inställd i två år till följd av pandemin.

Nya bilderna på Charlene avslöjar hälsan

För furstefamiljen är det en självklarhet att närvara vid den lättsamma informella tillställningen.

– Öppningen är något formell, men sedan är det en avslappnad picknick med lite av en cocktailparty atmosfär. Det är underbart att bara kunna gå runt och ha typiska "Hur var din sommar?"-konversationer med personer man känner, säger furst Albert till People.

Även Charlene verkar har njutit av den härliga sensommardagen. På bilder strålar hon i en längre vit spets-liknande-topp med matchande vida byxor.

Furstinnan ser piggare ut än på länge med sitt leende på läpparna och fräscha look. Nu håller vi tummarna för att det fortsätter i denna riktning!

Foto: TT

Annons