Tuffa beslutet för Meghan – efter familjemedlemmens plötsliga sjukdomsbesked

29 maj, 2022, 14:05 
AvSimon Holm Stålhand
Meghan Markle och prins Harry.

Meghan Markle sträcker ut en hand – efter familjemedlemmens sjukdomsbesked.

Annons

Meghan Markles pappa, Thomas Markle, 77, fördes akut till sjukhus på under förra veckan efter att han eventuellt drabbades av en stroke.

Enligt TMZ sågs han med syrgasmask bli inburen till ambulans, men kunde inte tala med sjukvårdarna utan fick skriva ner sina symtom på papper.

Thomas Markle
Thomas Markle.

"Vi ber om avskildhet för familjen bästa, för min pappas hälsa och välbefinnande. Han behöver ta de lugnt och vila", säger dottern Samantha Markle, 57, till Daily Mail.

Meghan Markle har inte någon kontakt med varken sin pappa eller syster på grund av flera år av konflikter.

Meghan sträcker ut en hand

Men nu när Thomas Markle nu ska lämna sjukhuset så verkar det som att Meghan har beslutat sig för att gräva ner stridsyxan.

Annons

Jag känner mig enormt tacksam och vet hur lyckligt lottad jag är som lever. Jag vill tacka alla, speciellt de underbara läkare och sjuksköterskor som räddade mitt liv. De är änglar, säger Thomas Markle till Mail.

Meghan Markle och Thomas Markle
En gammal bild på Meghan tillsammans med sin pappa, Thomas Markle.

Enligt en källa till Sunday Mirror så har Meghan Markle uttryckt oro för sin fars hälsotillstånd och hon vill veta om det finns något sätt att kontakta sin pappa privat, utan att övriga familjen vet om det. Hon vill att kontakten ska vara helt privat, utan kameror och paparazzis.

Meghan sägs vara orolig för att kontakta sin pappa då hon eventuellt måste prata med sina syskon, Thomas Jr och Samantha.

"Meghan kan inte kontakta sina syskon eftersom hon tror att de har sina egna agendor", säger källan till Sunday Mirror.

Vi andra håller tummarna för att de kan gräva ner stridsyxan och försonas!

Annons