Nya beviset: Harry och Meghan kommer ALDRIG att återvända

Archies nya liv i Los Angeles – så ser det ut!

Harry och Meghan verkar kapa alla band till Storbritannien.Nu har vi ännu ett bevis på att paret inte planerar att återvända.

Prins Harry och hans maka Meghan Markle har flyttat till Kanada och avsagt sig sina kungliga plikter. Kanske är de också förlorade för gott för engelsmännen. Tidningen Daily Express har tidigare rapporterat att man i det brittiska kungahuset är rädda för hertiginnans flykt är permanent.

– Ingen här tror att hertiginnan någonsin kommer att återvända till Storbritannien i någon egentlig kapacitet, säger en källa till tidningen.
Harry och Meghan visar stolta upp Archie.

Harry och Meghan visar stolta upp Archie.

Harry och Meghan sparkar alla

Nu har rädslan fått nytt bränsle. Daily Mail skriver att Harry och Meghan har sagt upp 15 anställda i sin organisation, samtidigt som man stänger sina kontor i Buckingham Palace.
“Det här är det tydligaste tecknet hittills att paret och sonen Archie troligen aldrig komma att bo i Storbritannien igen”, skriver Daily Mail.

Tunga namn får lämna

Bland de som fått lämna hittar vi högt uppsatta medarbetare. Fiona Mcilwham har nyss fått jobb som parets personliga sekreterare – men står nu helt plötsligt utan tjänst. Samma sak gäller för deras kommunikationschef Sara Lathan.
– Med tanke på att de har valt att kliva åt sidan, så behöver de inte kontor på Buckingham Palace längre. Man håller på och arbetar med detaljerna och det görs försök att hitta nya jobb åt personerna i det kungliga hushållet, men det kommer att bli en del uppsägningar, säger en källa med insyn till Daily Mail.

Finns inget ont blod

Men enligt samma källa finns det inget ont blod gentemot Harry och Meghan bland de uppsagda.
– Hertigen och hertiginnan har ett litet team, färre än 15 personer. Det här gänget är väldigt lojala mot dem och förstår och respekterar deras beslut, säger källan.
Foto: TT