Nya bilden avslöjar kronprinsessan Victorias stilchock!

Kronprinsessan Victoria i matsalen på Haga
Kronprinsessan Victoria håller stilen även i sin hemmaisolering på Haga. Det råkar hon avslöja i den nya bilden här!
Annons

Jobbar du också hemifrån just nu? I så fall: Hur brukar det se ut på dina videomöten? Här på Svensk Dam är videomötes-looken i alla fall ganska varierad.

Men kronprinsessan Victoria, hon håller stilen – och hon gör det från topp till tå! Det avslöjar den här nya bilden från hennes senaste videomöte på Haga slott.

Annons

Uppdraget för dagen var ett så kallat webbinarium som handlade om lagring av koldioxid för att minska utsläppen, och för regin stod Studieförbundet Näringsliv och Samhälle (SNS).

Annons

Men trots att mötesdeltagarna i andra änden bara såg ”halva” kronprinsessan, så var hon riggad – inte i bekväma ballerinaskor, som man hade kunnat tro – utan i benvita pumps med stilettklackar! Du ser dem själv inringade i bilden:

Kronprinsessan Victoria i matsalen på Haga

Det är den höga golvspegeln bakom kronprinsessan i matsalen på Haga som gör att man även får en glimt av henne bakifrån.

Så håller Victoria stilen i hemmaisoleringen på Haga

Strongt jobbat, kronprinsessan! Särskilt som prins William avslöjade i brittiska kungafamiljens roliga Instagram-film att han har sina videomöten utan strumpor, skor OCH BYXOR. Haha! Har du inte sett den härliga filmen så får du inte missa den! Klicka på pilen i bilden här så rullar den i gång:

Annons

Men tillbaka till kronprinsessans digitala seminarium. Hon och panelen samtalade om det faktum att lagring av koldioxid kan bli ett viktigt bidrag till minskade koldioxidutsläpp, och om vad skulle krävas för att tekniken ska slå igenom i Sverige. Här är de som deltog i diskussionen:

• Filip Johnsson, professor i uthålliga energisystem vid Chalmers tekniska högskola, och medförfattare till SNS Konjunkturråd 2020.

• Anders Egelrud, vd och koncernchef vid Stockholms Exergi.

• Johanna Sandahl, ordförande, Naturskyddsföreningen.

• Gustav Peldán Carlsson, projektledare på SNS och webbinariets moderator.

Foto: Kungl. Hovstaterna och TT.

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

9 kommentarer till “Nya bilden avslöjar kronprinsessan Victorias stilchock!”

 1. josefin skriver: 27 april, 2020

  Bra att KP klär pà sig, men det är LITE oklart varför blande de 40 rummen pa Haga inte har ett arbetsrum med skrivbord. Hon kanske inte jobbar sà mycket? eller är hon vanvettigt rädd att ràka visa upp ett familjefoto? Att hon har skor det vistte vi faktiskt.


 2. Kristiina från Turku skriver: 28 april, 2020

  Kronprinsessan Victoria och prins Daniel har båda sina kontor på Kungliga slottet. Naturligtvis de åker inte dit nu. Jag är säker på att de har ett kontor i Haga Palace men det är i deras privata rum och de behöver naturligtvis inte visa det och låta fotograferna komma dit. Så när de gör sina officiella åtaganden under denna koronakris, de arbetar på de rum vilka används för Kronprinsessparets officiella representation. Det är bra att se att de använder fotografer från olika fotobyråer, det har varit en fotograf från TT Nyhetsbyrån, Swedish Press Agency SPA och Stella Pictures. Under dessa dagar då de flesta evenemang avbryts har fotograferna inte mycket arbete att göra. Så det är bra att hovet använder dem på några dagar och inte bara deras egna medarbetare att ta bilder när kronprinsessparet arbetar.


  1. josefin skriver: 28 april, 2020

   Ja eller hur, superbra att olika fotografer kommer o gàr. Begränsa kontakter för att begränsa spridning av virus — nej nej det är inget f den sv KP som behöver alla fotokanaler som finns tillstädes


 3. PernillaA skriver: 28 april, 2020

  men nu kommer corona att följa oss ett tag och då tycker man att det är lite konstigt att det inte finns ett riktigt kontor än, det är lite som barn som gör sina läxor i köket


 4. Birthe Vejrum skriver: 28 april, 2020

  Jeg mener faktisk at have læst, at Victoria har flyttet sit kontor til Hovstallet, for at undgå “forstyrrelser” af/fra børnene?


 5. caterine skriver: 28 april, 2020

  Det har nog ingen betydelse om hon skulle gå hemma i mysdress och inte uträtta något, jag tror inte att hennes ansträngningar har betydelse i dag, och hennes kläder har inget intresse.


 6. Desirée skriver: 29 april, 2020

  Det var naturligtvis överenskommer med fotografen att hen skulle ta bilder vid detta tillfälle! Och då klädde hon sig därefter. Vi vet inget om hur hon klär sig annars, förmodligen bekvämt i tröja.


 7. ellinor blomquist skriver: 29 april, 2020

  Jag tror paret har ett arbetsrun på Haga-det har skrivits att nedrea plan/entré plan är deras representation-så där finns säkert ett arbetsrum. Jag tror även prinsparet har ett arbetsrum i Villa Solbacka.


 8. Birthe Vejrum skriver: 2 maj, 2020

  Det står i hvert fald i stærk kontrast til Prins William, der før den seneste klappe-session erklærede på web-call, at han først skulle have sokker, sko og bukser på!


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar