Nya bilden avslöjar kronprinsessan Victorias stilchock!

Kronprinsessan Victoria i matsalen på Haga

Kronprinsessan Victoria håller stilen även i sin hemmaisolering på Haga. Det råkar hon avslöja i den nya bilden här!

Jobbar du också hemifrån just nu? I så fall: Hur brukar det se ut på dina videomöten? Här på Svensk Dam är videomötes-looken i alla fall ganska varierad.

Men kronprinsessan Victoria, hon håller stilen – och hon gör det från topp till tå! Det avslöjar den här nya bilden från hennes senaste videomöte på Haga slott.

Uppdraget för dagen var ett så kallat webbinarium som handlade om lagring av koldioxid för att minska utsläppen, och för regin stod Studieförbundet Näringsliv och Samhälle (SNS).

Men trots att mötesdeltagarna i andra änden bara såg ”halva” kronprinsessan, så var hon riggad – inte i bekväma ballerinaskor, som man hade kunnat tro – utan i benvita pumps med stilettklackar! Du ser dem själv inringade i bilden:

Kronprinsessan Victoria i matsalen på Haga

Det är den höga golvspegeln bakom kronprinsessan i matsalen på Haga som gör att man även får en glimt av henne bakifrån.

Så håller Victoria stilen i hemmaisoleringen på Haga

Strongt jobbat, kronprinsessan! Särskilt som prins William avslöjade i brittiska kungafamiljens roliga Instagram-film att han har sina videomöten utan strumpor, skor OCH BYXOR. Haha! Har du inte sett den härliga filmen så får du inte missa den! Klicka på pilen i bilden här så rullar den i gång:

503 Service Unavailable

Men tillbaka till kronprinsessans digitala seminarium. Hon och panelen samtalade om det faktum att lagring av koldioxid kan bli ett viktigt bidrag till minskade koldioxidutsläpp, och om vad skulle krävas för att tekniken ska slå igenom i Sverige. Här är de som deltog i diskussionen:

• Filip Johnsson, professor i uthålliga energisystem vid Chalmers tekniska högskola, och medförfattare till SNS Konjunkturråd 2020.

• Anders Egelrud, vd och koncernchef vid Stockholms Exergi.

• Johanna Sandahl, ordförande, Naturskyddsföreningen.

• Gustav Peldán Carlsson, projektledare på SNS och webbinariets moderator.

Foto: Kungl. Hovstaterna och TT.