Nya bilden avslöjar! Sanningen om relationen mellan Charlene och Albert

furstinnan charlene prins albert

Rykten om prinsessan Charlene och Alberts kärlekslösa äktenskap, verkar inte stämma efter Alberts oväntade gest i Monaco. Nya bilder avslöjar sanningen om relationen.
Så firar kungafamiljen midsommar 2020
Slå på ljud

Furst Alberts och furstinnan Charlenes relation har länge varit föremål för diskussion. De brukar inte visa sina känslor öppet och många har undrat om de verkligen är lyckliga tillsammans. Men nu motbevisar de alla som har påstått att deras förhållande skulle vara kärlekslöst.

Under helgen deltog furstinnan i en ansträngande cykeltävling. När Charlene kom i mål, efter 180 km, blev hon omfamnad av prins Albert. En överraskande gest som visar att de har en kärleksfull relation, som innefattar ömma gester.

Prins Albert oväntade gest vid mållinjen

Utmaningen gick ut på att två lag, bestående av fyra internationella kända idrottare, turas om att cykla 180 km från Calvi, på Korsika, till Monaco. Utmaningen va ett intiativ från furstinnans välgörenhetsorganisation.

Prins Albert bar en ansiktsmask samtidigt som han följde tävlingarna och barnen prinsessan Gabriella och prins Jacques stod var också där och hejade på på sin mor.

Prinsessan charlene, prins Albert

Charlene fick en kärleksfull kram av Albert när hon kom i mål.

Furst albert

Prins Albert hejade tillsammans med tvillingarna.

Evenemanget gynnar Charlenes välgörenhetsorganisation och det kommer också att öka medvetenhet om organisationens sidoprojekt “Lär dig simma” och “Vattensäkerhet”, som har genomförts runt om i världen.

Rykten om Charlene och Alberts äktenskap

I flera år har källor i Monaco skvallrat om att Albert och Charlene ska ha vuxit ifrån varandra. De nya bilderna visar dock att relationen visst innehåller kärlek.

Prinsessan Charlene

Furst Albert och furstinnan Charlene har levt isolerade under coronapandemin. I mars blev prins Albert den första statschefen som testade positivt för viruset. Efter att ha tillbringat flera veckor i isolering kunde prinsen återförenas med sin familj.

Foto: TT