Nya bilden på Chris O’Neill – därför väcker den frågor

Chris O’Neill och prinsessan Madeleine.

Prinsessan Madeleines nya bild på Chris O’Neill har fått många att studsa till lite extra...

 

Vi är inte bortskämda med nya bilder på prinsessan Madeleine och hennes familj där borta i Miami, Florida. Så fort det dyker upp ett livstecken blir intresset megastort.

Därför var det en hel del som studsade till när prinsessan Madeleleine la upp den här familjebilden på sitt Instagram. Och detaljen som många har fastnat för är – Chris O’Neills glasögon.

Prinsessan Madeleine i Florida Chris O’Neill och barnen

Debut för Chris O’Neill med brillor.

Som du ser hänger de och dinglar lite lagom avslappnat i hans pikétröja, och detta är faktiskt första gången vi ser honom med ett par brillor. Förmodligen handlar det om ett par designerbågar, men annars ser de rätt så vanliga ut: Rektangulära och sköldpaddsfärgade. Och förmodligen är det ett par läsglasögon, de brukar ju hamna där i halsringningen när man inte behöver dem. Vid fyllda 45 är ju Chris mitt i målgruppen – de flesta i den åldern behöver gå till optikern för att kunna läsa.

Chris O’Neill: ”Jag läser – medan Madeleine tittar på tv”

Och läsa, det är något som Chris O’Neill verkligen gillar att göra. Han har berättat att han alltid har minst en bok på gång, och att han mycket hellre läser än tittar på tv-serier:

– Det blir ofta två, tre böcker i veckan. Med hörlurar på. Jag älskar musik, och har musik på jämt och ständigt, oavsett om det är i bilen eller hemma. Surfar runt på Spotify och Soundcloud och gör spellistor, berättade Chris 2018 i den stora intervjun i magasinet King.

– Jag brukar läsa både fiktion och fackböcker parallellt, och Obamas bok var det senaste jag läste i biografiväg. Annars blir det förstås mycket affärslitteratur.

Vill du läsa hela intervjun med Chris O’Neill i King så hittar du den här.

Chris O’Neill i solglasögon.

Solbrillor har han också förstås!

Foto: TT, Prinsessan Madeleines Instagram.