Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya bilden på Daniel och Estelle väcker frågor – detaljen som sticker ut

26 apr, 2024, 06:00 
Här gör prins Daniel det oväntade.
Annons

Prins Daniel hade sporten runt hörnet när han växte upp i Ockelbo. Bara ett stenkast från det faluröda kedjehuset låg fotbollsplanen och hockeyrinken, vilket bäddade för hans stora sportintresse och fascination för idrott och hälsa.

5 gånger prinsessan Estelle har stulit showen!Brand logo
5 gånger prinsessan Estelle har stulit showen!

När han klev in i den kungliga världen tog han med sig sitt stora sportintresse och startade organisationen Generation Pep, vars mål och syfte är att få fler unga att röra på sig.

Den sportiga sidan har han alltid visat. När de första bilderna på Daniel kablades ut i pressen, rockade han en sportig stil med en röd New York Yankees-keps – ett kvitto på hans faiblesse för sport.

Annons
Prins Daniel
Prins Daniel har alltid gillat att bära keps. Här är han i en röd New York Yankees-keps.TT

Daniel älskar keps

Bland sportkillar har keps alltid varit en populär huvudbonad och för ”sportprinsen” från Ockelbo har det vid det här laget blivit ett ikoniskt plagg som han mer än gärna dyker upp i.

Han tycks dessutom ha en gedigen samling kepsar. Det är också extremt sällan som han använder samma keps två gånger om, utan Daniel gillar att variera sig och dyka upp i nytt och fräscht.

Daniel tycks heller inte ha några problem med att byta ut loggorna. Ena stunden kan det handla om ett trendigt sportmärke som New York Yankees, andra stunder kan det vara ett helt främmande märke som får en att haja till.

Annons

Daniels mystiska keps

För några veckor sedan besöket Daniel och kronprinsessan Victoria besökte Wij trädgårdkök i Ockelbo. Då kunde man se att Daniel rockade en ny keps av något oklar karaktär.

Loggan tycktes nämligen vara en variant på det svenska flygvapnets märke. Även om prinsen inte bekräftat vad det rör sig om för logga tycks den i alla fall vara en personlig favorit.

När han och dottern prinsessan Estelle befann sig på Friends arena för att se mötet mellan AIK och Värnamo under onsdagen, så hade han tagit på sig samma keps – något som inte tillhör vanligheterna.

Prins Daniel och prinsessan Estelle
Prins Daniel verkar ha en ny favoritkeps – men vad det är för logga är aningen oklart.Magnus Lejhall/TT

Foto: TT

Annons