Nya bilden på Frederik får alla att jubla – se omtalade händelsen

Kronprins Frederik och Mary

Kronprins Frederik visar upp sig i en annorlunda look!

Se magiska kärleksögonblicket mellan Mary och Frederik – när de tar privata bilden!
0:35

Efter reklamen: Se magiska kärleksögonblicket mellan Mary och Frederik – när de tar privata bilden!

(0:35)

Slå på ljud

Kronprins Frederik är van att klä sig stiligt vid kungliga sammanhang. Garderoben är välfylld och det finns alla möjliga typer av kläder och accessoarer att välja på.

Den består av en rejäl samling av lyxiga kostymer och spektakulära galauniformer, men också sportkläder. Prinsen av Danmark skyr inte träning och visar gärna upp sig i en sportigare look.

Han har visat upp looken när han cyklat Vätternrundan, deltagit i thriatlons och, tillsammans med sönerna prins Christian och prins Vincent, sprungit 10-kilometersloppet Royal Run i Köpenhamn.

Danska kungafamiljen

Kronprins Frederik gillar att aktivera sig. Här har han och sönerna prins Christian och prins Vincent precis deltagit i Royal Run i Köpenhamn.

Philip Davali

Frederik visar upp lediga stilen

Nu visar det sig även att garderoben rymmer ett par sneakers. Alla fick se skorna när danska kungahuset delade med sig av en bild på Instagram på en avslappnad Frederik.

Ombord på kungaskeppet Dannebrogen satt han ledigt framför tv:n, med ena benet över det andra, och kopplade av framför avslutningen på Tour de France i Danmark.

Danska kungafamiljens festhelg – se bilderna!

Hyllas för klädbeslutet

Skorna av märket Nike Air Jordan 1 syntes tydligt i sin gråvita nyans och i kommentarsfältet var det många som hyllade kronprinsens val av sneakers.

”Den blivande kungen i Nike-skor. Respekt”, skriver en person.

”En kronprins i Jordans – vad finns det att inte gilla”, skriver en annan.

”Kolla på kronprinsens sneakers”, skriver en tredje.

Foto: TT