Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Expertens teori om nya fina familjebilderna

03 apr, 2017, 10:14 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Bilderna talar sitt tydliga språk, enligt experten.
Annons
Prins Felixs konfirmation. Foto Sten Brogaard, Kongehuset.

I lördags konfirmerades prins Felix av Danmark i Fredensborgs slottskyrka. Efter konfirmationen bjöds gästerna in till mottagning på Amalienborg i Köpenhamn och i samband med denna togs det nya officiella bilder. På en av bilderna står felix omgiven av båda sina föräldrar, sin styvmor Marie och syskonen Nikolai, Henrik och Athena. Ett tydligt tecken att det är en enad familj som stöttar prins Felix som nu tar sina första kliv mot vuxenlivet.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

I danska medier har konfirmationen fått stor uppmärksamhet och det är många som nagelfarit gruppbilderna, både de officiella från Amalienborg och de lite mindre arrangerade från Fredensborgs slottskyrka.

– De är mycket medvetna om vilka signaler de skickar. De är vana vid att fotograferas vid officiella tillfällen, säger hovexperten Sebastian Oldenborg-Jörgensen till BT.

Foto: Sten Brogaard, Kongehuset.

Annons