Nya bilden på Leah Behn, 17 chockar norrmännen – Märtha Louise måste kommentera

28 jan, 2023, 11:01 

En ny bild publicerades på Märtha Louise dotter Leah Isadora och norrmännen är i chock. Nu kommenterar hon situationen.

Annons

Det norska kungahuset är stort, spretigt, och fullt av kärlek. Märtha Louise har skaffat sig en stor familj som lever utanför den kungliga strålkastaren, och hennes döttrar har skapat sig egna liv efter tragedin med ex-maken Ari Behn.

En av dem, Leah Isadora Behn, chockade i dagarna följarna med en helt ny bild.

Hör Ari Behns mamma berätta om sorgen – bilderna på sonen får henne att börja gråta
Hör Ari Behns mamma berätta om sorgen – bilderna på sonen får henne att börja gråta

Ari Behns dotter Leah bryter tystnaden om sorgen

Det var 2002 som Ari Behn fick sin prinsessa Märtha Louise, och de sa "ja" till varandra i ett riktigt sagobröllop. Men kärlekssagan tog slut 2017, och makarna valde att gå skilda vägar.

– Vi hoppas och tror att vi kommer att klara av att hålla fast vid vår vänskap, sa Märtha Louise i hovets pressmeddelande.

De hade ju tre barn tillsammans, Maud Angelica Behn, Leah Isadora Behn, Emma Tallulah Behn, som de nu skulle uppfostra på varsitt håll. Men så blev det inte.

Annons

På juldagen 2019 inföll den oehörda tragedin. Ari Behn avslutade sitt eget liv, 47 år gammal. Han lämnade efter sig en familj, och ett land i sorg. Den karismatiske konstnärssjälen syntes alltjämt med ett leende på läpparna, och var en frisk fläkt i det norska kungahuset.

Märtha Louise, Maud Angelica Behn, Leah Isadora Behn, Emma Tallulah Behn på Ari Behns begravning
Begravningen ägde rum 2020 i Oslo, och sorgen var självklart enorm. Här är Märtha Louise med de tre döttrarna.

– Det var mycket på en gång, det är nästan lite av en ”blur” när jag tänker på det nu. Tiden gick så sakta, och också väldigt fort, sa Leah Isadora Behn i podcasten Pusterommet med Jenny Gehrken när hon i år bröt tystnaden pappans död. Hon var bara 14 år när han lämnade livet.

Nya bilderna på Leah Isadora Behn chockar alla

Efter Ari Behns död har Leah Isadora Behn gjort storslagen karriär i Norge, och i utlandet. Hon är influencer med en stor följarskara på diverse plattformar, och har till och med gjort succé i rutan i programmet Norska powerkvinnor. Dessutom utsågs hon till Årets influencer på norska Vixen Awards 2021, och vann pris på galan under fredagen igen!

Annons

"Stolt över dig för att du alltid följer dina drömmar." Skriver Märtha Louise efter beskedet som precis trillade in.

– Jag måste också tacka mamma och pappa för att de alltid stöttat mig oavsett när och oavsett vad och sagt att jag kommer att kunna göra vad som helst, sa hon vid vinsten 2021.

Och nu har hon nått nästa milstolpe. På Instagram visar hon upp hennes senaste modelljobb – i av norska upplagan av modemagasinet ELLE! Ett anrikt uppdrag som är få förunnat, och nu väntar inte reaktionerna:

"OMG...Alltså OMG" Chockas en följare av i kommentarsfältet.

"KAN BOKSTAVLIGT TALAT INTE FÖRSTÅ DETTA" Skriver en annan peppad följare.

Till och med Märtha Louise känner att hon måste kommentera nya bilderna på dottern.

"Alltså " Skriver hon, följt av hashtagen "väldigt stolt mamma".

Foto: TT

Annons