Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Nya bilden på Madeleine och döttrarna rör upp känslor – sprids i utlandet

24 jun, 2024, 14:00 
Därför pratar världen om prinsessan Madeleines midsommarbild.
Annons

När hjulen landade på Arlanda för drygt två veckor sedan fanns det inte längre några tvivel: Prinsessan Madeleine och barnen, prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne är i Sverige för att stanna.

Tillbakablick: Madeleines och Chris totala kärlekslycka efter bröllopet!Brand logo
Tillbakablick: Madeleines och Chris totala kärlekslycka efter bröllopet!

Sedan dess har det varit fullt ös för Madeleine. Drottning Silvia har haft privat 80-årsfest och firats rejält. Några dagar efter var Madeleine på Childhoods traditionsenliga sommarfest på IVA konferenscenter på Grev Turegatan.

Ja, Madeleine har på kort tid befunnit sig betydligt mer i det kungliga rampljuset än vad vi är vana vid – och nu när hon flyttat till Sverige kan vi räkna med att det blir mer av den varan.

Annons
Prinsessan Madeleine
Prinsessan Madeleine är äntligen hemma i Sverige.Magnus Lejhall/TT

Madeleines härliga hälsning

Madeleine och barnen såg även till att fira midsommar i Sverige, något som så klart var väldigt glädjande för de andra medlemmarna i den svenska kungafamiljen.

Prinsessan valde dessutom att dela med sig av privata bilder från firandet. Tillsammans med barnen stod hon på en brygga och såg härligt midsomrig ut.

– Glad midsommar! skrev en glad Madeleine på Instagram.

Bilderna sprids i utlandet

Bilden är också den första som Madeleine delar med sig av från nya livet i Sverige. Självfallet har det också gett eko utomlands och danska Billed-Bladet lyfter nu händelsen.

Annons

De har även noterat att Madeleine och döttrarna är väldigt lika varandra.

”Medan Nicolas bär t-shirt och shorts har döttrarna på sig identiska vita sommarklänningar. Och både mor och döttrar bär de bedårande – och nästan obligatoriska – blomsterkransarna”, skriver tidningen.

Foto: TT/Instagram

Annons