Nya bilden på Oscar – visade en helt annan sida

Nya bilden på Oscar – visade en helt annan sida
Kronprinsessfamiljen fångades på bild nyligen och de ser verkligen ut att njuta av semestern!
Annons


Efter en annorlunda vår har kronprinsessan Victoria och prins Daniel numera semester. Och som de har längtat! För trots att kalendern har varit ovanligt tom utåt så har mycket jobb istället skett hemma på Haga slott och i och med det, kan det bli ganska svårt att skilja på arbete och fritid. Därför känns kanske den här semestern om möjligt ännu mer efterlängtad än vad den brukar göra!

Annons

Victoria och Daniel har alltid varit måna om att få umgås så mycket som möjligt med Estelle och Oscar och försöker alltid åka på flera utflykter på sommaren. Nu blir det lite svårare att åka på vissa utflykter i och med corona, men något som hela familjen verkligen älskar är långa promenader i skogen eller på Alvaret på Öland.

Annons

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

#new photo of Crown Princess Victoria, Prince Daniel, Princess Estelle and Prince Oscar😍 . . . . #royalfamily #sweden #princessestelle #estelleofsweden #crownprincessvictoria #victoriaofsweden #princedaniel #princeoscar #princegabriel #princealexander

Ett inlägg delat av Princess Estelle of Sweden (@estelle.of.sweden)

Privat familjemys för kronprinsessfamiljen

Just under en sådan promenad fångades hela kronprinsessfamiljen på bild alldeles nyligen. Ett fan-konto dedikerat till prinsessan Estelle har delat med sig av en nytagen fin bild på hela familjen. Och oj vad det syns att prins Oscar har vuxit! Precis som mamma Victoria, pappa Daniel och storasyster Estelle gör så tittar även Oscar rätt in i mobilkameran. Något skeptisk jämfört med övriga familjemedlemmar, men vilken 4-åring hade inte varit det om en främling kom fram och ville ta bild med en?

Annons

I takt med att Oscar blir äldre, blir han också mer van att folk vill ta kort på familjen då och då och det syns verkligen att han har vuxit på den här bilden!

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar