Nya bilden på Oscar – visade en helt annan sida

Kronprinsessfamiljen fångades på bild nyligen och de ser verkligen ut att njuta av semestern!


Efter en annorlunda vår har kronprinsessan Victoria och prins Daniel numera semester. Och som de har längtat! För trots att kalendern har varit ovanligt tom utåt så har mycket jobb istället skett hemma på Haga slott och i och med det, kan det bli ganska svårt att skilja på arbete och fritid. Därför känns kanske den här semestern om möjligt ännu mer efterlängtad än vad den brukar göra!

Victoria och Daniel har alltid varit måna om att få umgås så mycket som möjligt med Estelle och Oscar och försöker alltid åka på flera utflykter på sommaren. Nu blir det lite svårare att åka på vissa utflykter i och med corona, men något som hela familjen verkligen älskar är långa promenader i skogen eller på Alvaret på Öland.

Privat familjemys för kronprinsessfamiljen

Just under en sådan promenad fångades hela kronprinsessfamiljen på bild alldeles nyligen. Ett fan-konto dedikerat till prinsessan Estelle har delat med sig av en nytagen fin bild på hela familjen. Och oj vad det syns att prins Oscar har vuxit! Precis som mamma Victoria, pappa Daniel och storasyster Estelle gör så tittar även Oscar rätt in i mobilkameran. Något skeptisk jämfört med övriga familjemedlemmar, men vilken 4-åring hade inte varit det om en främling kom fram och ville ta bild med en?

I takt med att Oscar blir äldre, blir han också mer van att folk vill ta kort på familjen då och då och det syns verkligen att han har vuxit på den här bilden!