Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya bilden på prins Julian, 2 bekräftar misstankarna – efter alla frågetecken

27 mar, 2023, 06:00 

I den nya bilden på prins Julian blir misstankarna bekräftade.

Annons

Under söndagen fyllde hela kungafamiljens minsting prins Julian 2 år! Tiden har gått snabbt, och till och med de allra minsta börjar bli stora.

I den nya födelsedagsbilden avslöjades också en het kunglig snackis – nu går det inte att förneka!

Prins Julian Herbert Folke: här är sanningen bakom namnen!Brand logo
Prins Julian Herbert Folke: här är sanningen bakom namnen!

Prins Julians bus med prins Carl Philip

Prins Carl Philip och prinsessan Sofias son Julian har alltså förgyllt familjens liv i hela två år, och visst skiner hans personlighet igenom. Han är sprudlande och busig, precis som sina två bröder Alexander och Gabriel.

Annons

I fjol följde han med för att titta på när pappa Carl Philip tävlade i racing – och knep guld. Men fokus låg inte på trofén, utan det var Julian som stal showen. Då visade han stolt upp att han minsann inte bara kan gå och stå, utan springa och busa också!

Prins Carl Philip leker med prins Gabriel, och prins Julian står bredvid

Vi ser ju inte prins Julian i offentligheten särskilt ofta, och nu växer han ju så att det knakar. Det var i början av oktober, och visst undrade man hur han skulle se ut nu när prinsessan Sofia traditionsenligt delade ett nytt foto på prinsen.

Annons

Nya bilden på prins Julian bekräftar misstankarna

För det har ju gått hela fem månader sedan vi såg honom sist. Och nu är den sockersöta prinsen tillbaka! Med sina stora blå ögon och blonda hår är det svårt att inte göra en koppling till en annan prins – brodern Gabriel.

Det har givetvis varit en snackis, vem av bröderna han kommer ta efter mest, och nu är det man länge trott bekräftat. Julian är en kopia av Gabriel!

Tittar man tillbaka i arkivet, och kikar på Gabriel som tvååring är det mycket som förenar dem. Skarans äldsta, Alexander, rockar sitt mörkare hår och bruna ögon, och de två yngre går en annan väg.

Men en sak har alla tre prinsar gemensamt: de är riktiga charmtroll!

Prins Gabriel som tvååring och prins Julian som tvååring
Gabriel till vänster, och Julian till höger. Liak som bär!

Foto: TT

Annons