Nya bilden på prins Oscar avslöjar hur han lever på Haga

prins oscar hagaparken 2019

Prins Oscar njuter just nu av att föräldrarna Victoria och Daniel jobbar hemifrån. En ny bild, från hovet, visar dessutom att lillprinsen är duktig på att busa!

4 år och son till Sveriges framtida drottning. Det finns mycket som skiljer prins Oscar från andra små förskolepojkar. Han bor till exempel i ett slott med 40 rum och alla i hela Sverige vet vilka hans föräldrar är.


Men det man inte tänker på att det finns delar av Oscars liv som vilken 4-åring som helst kan känna igen sig i. Vad vi talar om? Det viktiga vardagsrutinen som kallas lek och bus, förstås!

prinsoscar

Under söndagen delade Victoria och Daniel med sig av en helt ny bild på Estelle och Oscar. De uppmanade alla att vara noga med att tvätta händer, i coronakrisen, och passade även på att uppmärksamma Världsvattendagen.

Prins Oscar med sin älskade fotboll på Victoriadagen 2019.

Prins Oscar med sin älskade fotboll på Victoriadagen 2019.

Men en liten detalj, som kronprinsessparet kanske inte tänkte på, var att bilden faktiskt avslöjade någonting om lillebror Oscars vardagsliv hemma på Haga. Det visar sig nämligen att prinsen gillar att rita – och inte bara på papper! Nej, på Oscars vänstra arm kunde man skymta flera blå streck.

Prins Oscars bus fångades på bild

Prins Oscar är med andra ord precis så där busig som 4-åringar är. Varför rita på pappret när man kan passa på att tatuera sig själv?, tänkte han nog. Frågan är bara om Victoria och Daniel tyckte att det här var en lika bra idé. Men som tur är går ju den här typen av tatueringar att tvätta bort – med tvål och vatten.

LÄS MER: DROTTNING SILVIAS GLÄDJEBESKED

En annan detalj vi kommer att tänka på när vi ser prins Oscar är hans vattenkammade lugg som vi har kunnat se vid en rad tillfällen nu. Han har vuxit upp och blivit en stor kille, som uppenbarligen gillar att vara fin i håret – precis som storasyster Estelle, med sina flätor och rosetter.

Foto: TT