Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Nya bilden på Leonore, 9, väcker reaktioner – detaljen alla pratar om!

15 feb, 2024, 11:00 
Prinsessan Madeleines nya bild på prinsessan Leonore möts av vilda hurrarop.
Annons

Prinsessan Madeleine lever ett härligt liv i lyxområdet Pinecrest, Florida. Här njuter familjen i sitt soliga paradis, i ett lyxhus som består av sex sovrum, åtta badrum, pool och en separat barnflygel.

Silvias första ord om Madeleines SverigeflyttBrand logo
Silvias första ord om Madeleines Sverigeflytt

Här lever de också ett mycket mer privat liv, långt bort från det kungliga rampljuset, och avståndet på 800 mil gör att Madeleine med familj ofta missar stora kungliga happenings.

Däremot jobbar Madeleine dagligen i det tysta, inte minst med frågor som rör World Childhood Foundation, som hon är vice hedersordförande av.

Annons
Prinsessan Madeleine
Prinsessan Madeleine.Magnus Lejhall/TT

Madeleine delar bild på Leonore

När väl Madeleine dyker upp i det kungliga rampljuset, är det inte helt sällan hon gör det utan maken Chris O'Neill och barnen prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne.

Därför är det extra välkommet när Madeleine bestämmer sig för att dela bilder på barnen i sina sociala medier – en tradition hon brukar vara noggrann att följa när det är dags att uppmärksamma barnens födelsedagar.

Tidigare hade Madeleine även en vana att lägga ut bilder på Alla hjärtans dag. De senaste åren har tyvärr fotona uteblivit, men så, den 14 februari 2024, valde hon att bjuda följarna på en Alla hjärtans dag-bild.

Annons

Detaljen alla reagerar på

Ingen mindre än Madeleines äldsta dotter, prinsessan Leonore, fick agera huvudperson och dök upp i en sann Alla hjärtans dag-tröja med budskapet ”cutie pie”.

Och i kommentarsfältet jublar följarna, berömmer Madeleine för den fina bilden på Leonore och några påpekar dessutom att mor och dotter är väldigt lika varandra.

”Så söt tjej, lik mamma förstås”, skriver en person.

”Glad Alla hjärtans dag! Prinsessan Leonore ser ut som dig”, skriver en annan.

Foto: TT/Instagram

Annons