Nya bilden väcker frågor – varför gömmer sig Charlene?

Det var inte bara Haakon som dök upp till kröningen i Japan utan sin hustru, även Albert II kom dit utan sällskap. Men nu visar det sig att Alberts fru Charlene, var på plats i Japan och valde att inte följa med.

Förra veckan stod årets kungliga fest på agendan – trontillträdet i Japan. Den nya kejsaren Naruhito skulle krönas och gästlistan var minst sagt imponerande. Kungen var där tillsammans med kronprinsessan Victoria och de var inte ensamma. I princip alla världens kungahus fanns representerade. Prins Charles, Mary och Frederik, Letizia och Felipe, Maxima och Willem-Alexander och många fler var på plats.

Albert II

Prins Albert II anländer till banketten i Japan.

Både kronprins Haakon och prins Albert II, furste av Monaco, dök dock upp själva, utan sällskap av sina respektive fruar. Att Mette-Marit stannade hemma finns det välkända hälsoskäl för, men många frågade sig var Alberts hustru Charlene befann sig? Förmodligen hade hon viktiga åtaganden i Monaco som hindrade henne från att resa med, trodde de flesta.

Charlene var på plats i Japan under kröningen

Men nu visar det sig att Charlene var på plats i Japan, utan att delta i ceremonin. Igår uppdaterade nämligen Charlene Instagram med fyra härliga bilder på parets barn, tvillingarna Gabriella och Jaques. Men bilderna är inte tagna hemma i Monaco, utan i Japan. Charlene och barnen besökte en japansk skola och självklart passade Charlene på att föreviga det härliga mötet.

Men samtidigt som hon la upp bilden, fick alla reda på att hon faktiskt befann sig i Japan när Naruhito kröntes trots allt. Hur kommer det då sig att hon valde att stanna på hotellet med barnen istället för att göra sin man sällskap till ceremonin undrar många…

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning: