Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya bilden visar sanningen bakom Beatrices bröllop

10 aug, 2020, 14:00 
AvEmma Sanderberg
Trots lånet av drottning Elizabeths bröllopstiara verkar prinsessan Beatrices bröllop ha varit det mest avskalade och mysigaste kungliga bröllopet genom tiderna. Privata bilden visar vad som hände under bröllopsfesten.
Annons
6 kungliga filmer & serier du bara MÅSTE se!Brand logo
6 kungliga filmer & serier du bara MÅSTE se!

Drottning Elizabeths barnbarn, prinsessan Beatrice, valde att tänka utanför boxen när hennes bröllopsplaner raserades i och med coronaviruset. Beatrice skulle egentligen ha gift sig med sin Edoardo den 29 maj i år och en pampig bröllopsdag med 300 gäster var planerad.

Men så kom pandemin och plötsligt förändrades allt. I mars meddelade det brittiska hovet att bröllopet tråkigt nog var inställt. De allra flesta trodde att det kungliga bröllopet skulle ske år 2021 istället, men Beatrice och Edoardo hade andra planer.

Drottning Elizabeth vägrade missa Beatrices bröllop

I hemlighet började de genast planera ett betydligt mindre bröllop med endast 20 gäster inbjudna. Den 17 juli ägde den brittiska kungafamiljens första “hemliga bröllop” på 235 år rum i All Saints Chapel i Windsor Castles slottspark.

Endast de närmsta visste om att bröllopet skulle äga rum, så när det brittiska hovet kablade ut bröllopsbilderna på kvällen blev många chockade! Drottning Elizabeth och prins Philip visade sig dessutom ha trotsat sin coronaisolering för att kunna vara med på sitt barnbarns bröllop.

Annons

Att bröllopet var litet och mysigt bekräftas ytterligare efter en tidigare okänd bild som prinsessan Eugenie delade med sig av på Instagram igår. Prinsessan Beatrice fyllde 32 och systern Eugenie ville självklart hylla henne med en bild på Instagram. Men det var inte vilken bild som helst som Eugenie valde att visa. Dagen till ära publicerade hon en tidigare okänd bild på systrarna som togs kvällen före Beatrices bröllop.

Både Beatrice och Eugenie är osminkade, har på sig mysiga kläder och Beatrice har håret uppsatt i en tjockare tofs, en så kallad scrunchie. Bilden är ytterligare ett bevis på att Beatrices bröllop var en familjär och avslappnad tillställning utan de vanligtvis kungliga formella bröllopsförberedelserna.

För även om prinsessan Beatrice både bar drottning Elizabeths bröllopstiara och en omgjord version av en av drottningens klänningar, verkar bröllopsfirandet ha varit mer avskalat och mysigt än något annat brittiskt kungligt bröllop hittills.

Coronaviruset: Detta har hänt i kungavärldenBrand logo
Coronaviruset: Detta har hänt i kungavärlden

 

Annons