Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya bilden visar sanningen om prinsessan Madeleines äktenskap med Chris O'Neill

07 nov, 2023, 20:49 
Chris O'Neill och prinsessan Madeleine
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill fattade ett gemensamt beslut.
Annons

Chris O'Neill har ett rykte om sig att vara lite butter av sig. Men det finns ett tillfälle på året då han alltid plockar fram sin lekfulla sida.

Det är under Alla helgona – eller Halloween som man säger på andra sidan Atlanten. Chris har dykt upp på prinsessan Madeleines Instagram i princip varje oktober, alltid iförd en inspirerad, fantasifull utklädnad.

3 detaljer i Madeleines Halloweenbild du kanske missat!Brand logo
3 detaljer i Madeleines Halloweenbild du kanske missat!

Bilden visar sanningen om prinsessan Madeleines äktenskap

Så var även fallet i år – men med en twist. Den här gången klädde Chris och Madeleine ut sig i tandem, kan man säga. Deras kostymer kompletterade varandra på ett väldigt medvetet vis.

Anrika Town and Country har skrivit en hel artikel om prinsessparets dräkter. De såg, precis som alla vi andra, att Madeleine och Chris var tydligt inspirerade av den prisbelönade tv-serien Yellowstone.

Annons

"Det var O'Neills dräkt som avslöjade det: paret är troligen utklädda till Yellowstone-favoriterna Beth Dutton och Rip Wheeler. Rips karakteristiska klädsel kommer med de där solglasögonen och cowboyhatten, och det är logiskt att han skulle ha på sig en Yellowstone-jacka. Prinsessan Madeleine som Beth är lite mer långsökt – den är inte exakt modellerad efter något som Beth haft på sig, vad vi vet, men essensen finns där", skriver Town and Country.

Kärleken hyllas: "De är det ultimata powerparet"

Beth och Rip spelas i tv-serien av Kelly Reilly och Cole Hauser. De har haft en turbulent kärlekshistoria under seriens fem säsonger, men inför de sista avsnitten, som väntas ha premiär under 2024, är de gifta och lyckliga.

– De är det ultimata powerparet. När man tänker på hennes hjärna, utbildning och skicklighet i affärer, sedan har en cowboy som kan markerna och lever för djuren och hästarna och kossorna och vet hur man driver en ranch... när man kombinerar dem blir de det ultimata powerparet, har Cole sagt till Hollywood Reporter.

Annons