Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya bilden visar: William och Kate anklagas – stora tabben

12 dec, 2023, 12:00 
AvGabriella Hall
Lilla prins Louis ena finger har skapat stor diskussion.
Annons

Julen nalkas och redan har den brittiska kronprinsfamiljen samlats för att glatt posera framför kameran. Familjens årliga julbild är här!

SE FILMEN! Victorias & Daniels glammiga festkväll med William & KateBrand logo
SE FILMEN! Victorias & Daniels glammiga festkväll med William & Kate

Storebror prins George står sida vid sida med sina föräldrar, framför sig sitter prinsessan Charlotte och bredvid sig har hon lillebror prins Louis.

"Our family Christmas card for 2023", skriver kronprins William och prinsessan Kate följt av en julgran och ett rött hjärta under den svartvita bilden på sin Instagram.

Bilden som annars förmedlar frid och fröjd innehåller också en rejäl tabbe som lyckats smita in, menar många. Minstingen Louis verkar nämligen sakna sitt mittersta finger, något som Daily Mail uppmärksammade bland andra observanta följare.

Annons

William och Kates photoshopmiss

Medan andra önskade god jul kunde vissa inte låta bli att lägga märket till prinsens finger som lyser med sin frånvaro. Och efter en ordentlig titt kunde flera följare märka ytterligare missar som smugit sig in.

"Louies ben ser galet ut, vem vet var fingret är, var är Williams andra ben? Det mörka bredvid Charlotte är stolen, och även om det kan vara Williams ben är det för långt ifrån hans andra ben, Kate lutar sig mot George men hennes fot pekar åt andra hållet… och var är hennes andra fot?" Skriver en person i kommentarerna.

"Men vad spelar det egentligen för roll om det är photoshopat? Allt som allt tycker jag alla är vackra och bilden lika så", fortsätter personen som bland många andra misstänker att det gått fel med retuscheringen.

Annons

Sanningen bakom bilden

Samtidigt är det oklart vad som egentligen hänt med bilden. Till Daily Mail hävdar en källa från brittiska hovet att det inte rör sig om photoshop, utan att det verkar som Louis har böjt sitt finger åt sidan.

Så samtidigt som vissa säkerligen tror sig veta att det inte rör sig om något annat än en hederlig photoshopmiss, kommer andra med förklaringar.

Mysteriet runt kronprinsfamiljens julkort fortsätter och sanningen bakom bilden förblir en gåta.

Foto: John Rainford/SplashNews.com/TT, Christine Olsson/TT

Annons