Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya bilder från födelsedags-kungen

21 feb, 2013, 10:00 
Annons

I dag fyller Bhutans kung 33 år och firar med nära och kära i sitt kungarike i Himalayas berg. Jigme Khesar Namgyel Wangchuck hann precis hem från det officiella besöket i Bangladesh.

Vi följer den idag 33-årige födelsedagskungen av Bhutan via bilderna han lägger ut på Facebook. Självklart är han lika uppdaterad och modern som andra kungahus och använder sig av sociala medier flitigt.

Ungdomar

Khesar är född 1980 och är bara två år äldre än prins William av Storbritannien. Bhutans drottning, Jutsun Pema, är ännu yngre – bara 22 år!

Annons

Tempelbesök

Här ovan ser vi en bild där kungaparet besöker Dharmarajika Bauddha Vihara, ett buddistiskt tempel i Dakha.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

På kungaparets officiella Facebook-sida finns mer att läsa om besöket i Bangladesh. Bland annat har kungen och hans drottning, Jutsun Pema, hälsat på Bangladesh premiärministern och president och dinerade med dem i residenset.

 

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Faksimil Facebook.

Läs mer:

 

 

Annons