Nya bilder! Prinsessan Madeleine på konsert med familjen på Solliden

I kväll är det den tredje konserten i kungens nya satsning Solliden Sessions. På premiären fanns kungaparet i publiken, men nu ser vi även prinsessan Madeleine och kronprinsessan Victoria på första rad. Se de nya fantastiska bilderna här!

Slå på ljud

Det var den 3 juli som kung Carl Gustafs nya satsning Solliden Sessions drog igång. Peter Jöback invigde kalaset och på plats var både kungen och drottning Silvia.

– De var oerhört nöjda över vad de hade varit med om, på deras egendom i sin magiska sommarmiljö, säger Patrik Krall, kungens artistkonsult och ansvarig för eventet.

Men nu är äntligen hela kungafamiljen samlad på Sollidens slott. Och i kväll valde prinsessan Madeleine och kronprinsessan Victoria att njuta av sång och musik i den härliga sommarvärmen.

Se de fina prinsessorna tillsammans på bild här!

Prinsessan Madeleine tog sig för en tid sedan hela vägen från USA till Stockholm. Men nu är hon på Öland och får äntligen strosa runt i vackra Sollidens slottspark, där hon och hennes syskon spenderat somrarna sedan barnsben.

Nu ser vi henne sitta på första rad på konserten som äger rum på kunglig mark, och även kronprinsessan gör henne sällskap på främre raden.

Kronprinsessan Victoria och prinsessan Madeleine på väg till Sollidenscenen!

Prinsessorna på den tredje konserten i Solliden Session då Peter Jöback uppträder.

Peter Jöback taggar i gång publiken.

Kungafamiljen meddelar sin närvaro precis innan start

Det är inte en självklarhet att någon i kungafamiljen kommer dyka upp på sommarens alla konserter.

Patrik Krall, som även var med och tog fram idén till det nya konceptet, menar att han får veta strax innan insläpp om de vill närvara eller inte, men att det alltid finns reserverade platser för kungligheterna.

– Det är ju jättekul om kronprinsessan eller prinsessan Madeleine eller någon annan i familjen vill dyka upp, och om de vill ta med sig barnen eller hur de vill göra.

Och det får vi tacka för att de gjorde denna kväll – och hoppas på att det kommer fler kvällar som denna framöver!

Fotograf till samtliga bilder: Magnus Johnsson

LÄS MER: Nya unika semesterbilder på kungen och drottningen från Sollidens slottspark – se här!