Nya bilder! Meghan på första kungliga uppdraget

Efter bara tre dagar som kunglig är det dags för första uppdraget. Just nu minglar Meghan på prins Charles stora gardenparty på Buckingham Palace.

Prins Charles fyller ju 70 senare i år och detta är en tidig start på firandet. Men också ett stort och ovant steg för den nyblivna hertiginnan av Sussex. Det känns nog tryggt att hon har garden party-proffset prins Harry vid sin sida.

Fram till i lördags var hon fortfarande en rätt vanlig amerikanska, nu ska hon tituleras Your Royal Highness och gästerna förväntas niga och kalla henne Ma’am. Det gäller att hon håller tungan rätt i munnen, som färsk hertiginna och garden party-debutant. Håruppsättningen ser till exempel betydligt prydligare ut idag, jämfört med den medvetet ”slarviga” bröllopsknuten som väckte uppmärksamhet under bröllopet i lördags.

Meghans förlovningsring med de två briljanterna som tillhört prinsessan Diana. Och den alldeles nya vigselringen i walesiskt guld.

Meghans förlovningsring med de två briljanterna som tillhört prinsessan Diana. Och innanför sitter den alldeles nya vigselringen i walesiskt guld.

Klädkoden då? Ja den är jackett för herrarna och klänning eller dräkt (med hatt) för damerna. Meghan valde cremefärgat med transparent överdel. Till detta har hon en matchande och lite assymetrisk hatt.

Meghan på gardenparty på Buckingham Palace tillsammans med prins Charles och Camilla.

Prins Charles har tur med vädret, solen skiner över hans gardenparty.

De kungliga tebjudningarna på Buckingham Palace jättelika gräsmatta är en kunglig klassiker. Och även om det är prins Charles som är dagens huvudperson, så är det självklart Meghan som de 6 000 gästerna är mest nyfikna på.

Meghan och prins Harry blir fotograferade av andra gäster under gardenpartyt på Buckingham Palace.

Att gå i stilettklackar på gräset var ingen match för Meghan.

Läs mer: Hemligheten bakom Meghans ”slarviga” brudfrisyr – frisören avslöjar gulliga anledningen!

De kungliga tebjudningarna på Buckingham Palace jättelika gräsmatta är en kunglig klassiker.

Redo för dagens jättemingel.

Läs mer: Meghan och Harry har släppt sina officiella bröllopsbilder – och de är otroliga!

Läs mer: Se Oscar i hockeytröja när kronprinsessfamiljen firade hockeyguldet

Foto: IBL

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning: