Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya bilder! Meghan på första kungliga uppdraget

22 maj, 2018, 17:19 
Efter bara tre dagar som kunglig är det dags för första uppdraget. Just nu minglar Meghan på prins Charles stora gardenparty på Buckingham Palace.
Annons

Prins Charles fyller ju 70 senare i år och detta är en tidig start på firandet. Men också ett stort och ovant steg för den nyblivna hertiginnan av Sussex. Det känns nog tryggt att hon har garden party-proffset prins Harry vid sin sida.

Fram till i lördags var hon fortfarande en rätt vanlig amerikanska, nu ska hon tituleras Your Royal Highness och gästerna förväntas niga och kalla henne Ma’am. Det gäller att hon håller tungan rätt i munnen, som färsk hertiginna och garden party-debutant. Håruppsättningen ser till exempel betydligt prydligare ut idag, jämfört med den medvetet ”slarviga” bröllopsknuten som väckte uppmärksamhet under bröllopet i lördags.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Meghans förlovningsring med de två briljanterna som tillhört prinsessan Diana. Och den alldeles nya vigselringen i walesiskt guld.
Meghans förlovningsring med de två briljanterna som tillhört prinsessan Diana. Och innanför sitter den alldeles nya vigselringen i walesiskt guld.

Klädkoden då? Ja den är jackett för herrarna och klänning eller dräkt (med hatt) för damerna. Meghan valde cremefärgat med transparent överdel. Till detta har hon en matchande och lite assymetrisk hatt.

Meghan på gardenparty på Buckingham Palace tillsammans med prins Charles och Camilla.
Prins Charles har tur med vädret, solen skiner över hans gardenparty.

De kungliga tebjudningarna på Buckingham Palace jättelika gräsmatta är en kunglig klassiker. Och även om det är prins Charles som är dagens huvudperson, så är det självklart Meghan som de 6 000 gästerna är mest nyfikna på.

Annons
Meghan och prins Harry blir fotograferade av andra gäster under gardenpartyt på Buckingham Palace.
Att gå i stilettklackar på gräset var ingen match för Meghan.
De kungliga tebjudningarna på Buckingham Palace jättelika gräsmatta är en kunglig klassiker.
Redo för dagens jättemingel.

Foto: IBL

Annons