Nya bilder på Albert och Charlene efter spekulationerna

Nya bilder på Albert och Charlene efter spekulationerna
Ryktena har varit ihärdiga den sista tiden kring Albert och Charlene och många har trott att parets relation fått en fnurra på tråden. Men nu visar fursteparet ännu en gång att det inte finns något att oroa sig för.
Annons

Furst Albert och furstinnan Charlene syns sällan ihop och fler och fler har undrat hur deras relation egentligen ser ut. När årets största kungliga händelse, trontillträdet i Japan, stod på agendan dök Albert upp själv utan hustrun vid sin sida.

Annons
Albert
Albert dök upp ensam under trontillträdet i Japan.

Många trodde att Charlene hade stannat kvar i Monaco på grund av andra kungliga plikter, men efter ceremonin visade det sig att hon också var på plats i Japan men valt att inte delta.

Annons

Det ryktades om en äktenskapskris

Valet från Charlenes sida spädde på ryktena ytterligare om en möjlig spricka mellan paret, varför representerar de inte tillsammans? Men för en månad sedan satte de stopp på alla rykten och visade sig tillsammans igen. När Albert skulle dela ut gåvor på ett event som Röda korset anordnade i Monte-Carlo den 18 november, stod Charlene vid hans sida.

Albert och Charlene

Albert och Charlene

Annons

Nu har fursteparet gjort det igen! Under torsdagen spred de ännu en gång julkänslor tillsammans med Röda korset. Tillsammans med volontärerna hjälpte Albert och Charlene till att dela ut julklappar till behövande i Monaco. Fantastiskt att få se dem tillsammans igen!

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

2 kommentarer till “Nya bilder på Albert och Charlene efter spekulationerna”

  1. josefin skriver: 28 december, 2019

    om Charlene nu var i Japan finns väl ingen anledning att “oroa sig”för relationen. Hon kanske bara inte ville sitta lang tid pa ceremoniell estrad, utan ville “hänga”i Tpkyo med eller utan barn, dock vara med sin man. det faktum att hon var där talar väl emot fnurra pà tràden, synes det mig.


  2. Eva M skriver: 28 december, 2019

    Kanske akut sjuk.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar