Nya bilder på Albert och Charlene efter spekulationerna

Ryktena har varit ihärdiga den sista tiden kring Albert och Charlene och många har trott att parets relation fått en fnurra på tråden. Men nu visar fursteparet ännu en gång att det inte finns något att oroa sig för.

Furst Albert och furstinnan Charlene syns sällan ihop och fler och fler har undrat hur deras relation egentligen ser ut. När årets största kungliga händelse, trontillträdet i Japan, stod på agendan dök Albert upp själv utan hustrun vid sin sida.

Albert

Albert dök upp ensam under trontillträdet i Japan.

Många trodde att Charlene hade stannat kvar i Monaco på grund av andra kungliga plikter, men efter ceremonin visade det sig att hon också var på plats i Japan men valt att inte delta.

Det ryktades om en äktenskapskris

Valet från Charlenes sida spädde på ryktena ytterligare om en möjlig spricka mellan paret, varför representerar de inte tillsammans? Men för en månad sedan satte de stopp på alla rykten och visade sig tillsammans igen. När Albert skulle dela ut gåvor på ett event som Röda korset anordnade i Monte-Carlo den 18 november, stod Charlene vid hans sida.

Albert och Charlene
Albert och Charlene

Nu har fursteparet gjort det igen! Under torsdagen spred de ännu en gång julkänslor tillsammans med Röda korset. Tillsammans med volontärerna hjälpte Albert och Charlene till att dela ut julklappar till behövande i Monaco. Fantastiskt att få se dem tillsammans igen!

Foto: TT