Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya bilder på Estelle – firar födelsedagen med bästisen

23 feb, 2019, 09:05 
https://image.svenskdam.se/image-5471672?imageId=5471672&width=1320&height=689
Margareta
I dag hurrar vi för prinsessan Estelle som fyller 7 år. Tänk vad snabbt åren gått sedan lillan kom till jorden!
Annons

När snön låg som vackrast över Stockholm, för några veckor sedan, tog kronprinsessan Victoria och prins Daniel med sig barnen Estelle och Oscar till Rosendals slott. Utanför det magiskt vackra slottet i puderrosa väntade lillsessans vän Viktor. Ja det är så hästen heter, den vita Welshponnyn som fått äran att vara statist på Estelles nya födelsedagsbilder.

Denna lördag äger nämligen hennes sjunde födelsedag rum, och hovet delar med sig av två nya bilder på barnen! Ett gluggfyllt leende möter kameralinsen och än en gång får vi ett bevis på att prinsessan blivit en riktig hästtjej! Och framför henne i släden sitter lillebror Oscar, redo att få igång hästen i skritt.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Prinsessan Estelle på nya födelsedagsbilder med hästen Viktor!
Prinsessan Estelle på nya födelsedagsbilder med hästen Viktor!

Men vem är då denna vita pålle som tagit Estelle med charm?

Redan 2016 köptes Viktor in av Hovstallet, då 18 år gammal. Hästen med fyra lagom snabba ben, en härlig man och en mankhöjd på 120 centimeter blev snabbt Estelles favorit och prinsessan kom ofta både för att rida och rykta ponnyn. I somras såg vi honom nere på Öland, han hade alltså fått följa med sin kungliga skötare till deras sommarparadis. Och nu fick han även agera vit springare på prinsessans nya födelsedagsbilder!

Annons

Firar med tårta

Vi vet sedan tidigare att kronprinsessfamiljen brukar fira sin förstfödda ögonsten med den smarriga Estelle-tårtan, fylld av ljus. En tradition som förevigats under tidigare födelsedagar. Och vi kan förstå traditionen! Vem skulle inte vilja starta dagen med italiens maräng och hallon-mousse?

2-åriga prinsessan Estelle blåser ut ljusen på den otroligt goda Estelle-tårtan!
2-åriga prinsessan Estelle blåser ut ljusen på den otroligt goda Estelle-tårtan!

Självklart blir det även paket värdig en prinsessa, men tyvärr inget besök från mormor Silvia och morfar Carl Gustaf. Kungaparet befinner sig nämligen i Seefeld under skid-VM, men kommer självklart att fira Estelle i efterhand.

Foto Kungahuset/Linda Broström, Kungliga Hovstaterna, Kungahuset/Kate Gabor

Läs mer

Annons