Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya bilder på födelsedagsbarnen Vincent och Josephine

08 jan, 2019, 10:00 
Agneta Nisbeth
Idag fyller tvillingarna prins Vincent och prinsessan Josephine 8 år och det firar det danska hovet med nya fina foton. Grattis säger vi!
Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Naturligtvis blir det stor fest på slottet när prins Vincent och prinsessan Josephine fyller 8 år idag. Det är kronprins Frederiks och kronprinsessan Marys tvillingar som har födelsedag den 8 januari och dagen till ära väljer det danska hovet att dela med sig av nya bilder på syskonen.

Kronprinsparets två äldre barn, prins Christian och prinsessan Isabella, ses något oftare ute med sina föräldrar på uppdrag, men idag får vi alltså se tre nya bilder på de söta tvillingarna. Som vanligt är det mamma kronprinsessan Mary som fotograferat.

Annons
prinsessan josephine
prins vincent

Annons

“Idag fyller prins Vincent och prinsessan Josephine åtta år och med anledning av födelsedagen har kronprinsfamiljen glädjen att dela med sig av dessa nya bilder på deras kungliga högheter”, skriver hovet.

Så här såg det ut när prins Vincent och prinsessan Josephine började skolan i augusti 2017.

Josephine och Vincent med sina föräldrar

Vi hoppas på att det blir massor av tårta och presenter till de bägge födelsedagsbarnen.

Läs även:

Foto: TT

Annons